Odnośnie PRV mam takie pytania:
- Czy da się ustawić, by program zgrywał nie na USB tylko na dysk PC przez LAN (np. używając Samba Server)?
- I jeszcze jedno, w opisie dodatkowych funkcji PRV na stronie morasa jest:
"zmiana formatu ścieżki dźwiękowej dla specyficznych plików wideo odtwarzanych poprzez MediaPlayer (domyślnie wyłączone)" Do tej pory myślałem, że Audio Switcher zmienia po prostu ścieżkę dźwiękową na inną w filmach (mkv), które mają więcej niż jedną. Powyższy opis morasa jednak zdaje się mówić coś innego... Więc jak to jest?
Z innej beczki: Nie wiem czemu, ale TV nie widzi mi aplikacji napisanej przez sam650 - Test pilota. Po prostu nie wyświetla się nic w dziale "GRY".
Z innej beczki: Czy istnieje już jakaś możliwość, by aplikacje typu PRV i inne, automatycznie uruchamiały się wraz z włączeniem TV (oprócz ingerencji w Firmware)? Nawiasem mówiąc patchowałem już swój Firmware przy pomocy najnowszego patcha od SamyGo i jedyna zmiana jaką zanotowałem, to większe litery przy filmach odtwarzanych z USB. Nie działała zmiana kolorów liter, rozbudowane opcje proporcji obrazu itp. Telnetu nie sprawdzałem.
Znów z innej beczki: Czy mam rozumieć, że nieaktywne są opcje w TV:
Ustawienia > Nadawanie > Preferencje ? Jest tam np.
"Podstawowy język ścieżki dźwięk." - ustawione na
"Polski", co nic nie daje, bo nadal na niektórych programach domyślnie mam inny język.
Mój firmware to: 2005.0