był i nima
Przyjechał mój upragniony tv, ogromny !!!, w markecie 58 wyglądała na mniejszą od niego

. Panowie wypakowali, popodłączali wszystko, nawet nie buczał ale po chwili zwariował i zaczął sam kanały przełączać jakby ktoś bawił sie chanel na pilocie

i to tak zapierniczaly ze w ciagu 2 sekund 30 kanałów przerzucało

. I zabrali go spowrotem, ale kur.a pech, a już sie cieszyłem. Powiedzialem o menu serwisowym to zdębieli chyba i nie wiedzieli jak do niego wejść, zreszta gadali w jakimś bełkoczacym jezyku ( holenderski) wiec za bardzo nie zrozumialem, reasumując nie ma tv

. Najlepsze jest to jak go zapakowali spowrotem, nie zdjeli podstawki wpakowali go z podstawką i fajnie sie bujał

, spisalem numery tv, tego egzemplaża już nie wezme

.
Moja dziewczyna już zaczyna bełkotać, ze tv za duzy

, po co taki wielki

, moze sie przyzwyczai.
Odnośnie menu serwisowego, to zauważylem ze ma high definition na off?? nie powinno byc na on??, i gdzie jest ten czas pracy bo nie wiem, nie zauważyłem. Czekam na tele z nowym terminem dostawy, oby jutro, ponoc dwa mieli na stanie.
Powiedzcie mi ktory numer trza bylo spisac aby rozpoznac czy to inny czy ten sam model, ja spisalem ten dolny z tabliczki znamionowej.
Chyba do mnie jeszcze nie dotarlo ze mialem ten tv w domu

, bo nie tesknie jeszcze

.
Ale przynajmniej zostały mi naklejki po TV

coooool. Rozpacz.
A wieszak jest zajefajny

, 5 minut i zamontowane, nawet jak sie dokladnie w poziomie nie ustawi mocowań to można to wyrównać na lince

, nie wspomne o łatwym dojściu do podłączeń. Koszt też niemały 149Euro, ale mam już w domu.
Dodatkowe pytanie, zauważylem takie przejsciówki ze scarta na HDMI czy to daje efakt hdmi czy lepiej mieć caly kabel HDMI?? a to tylko taka przejściówka aby nie zajmować za duzo miejsca?.