no moim zdaniem nie jest tak jak piszesz - niestety wszycy którzy ostatnio zakupili ten tv i Z WŁASNYCH DOŚWIADZCEŃ opisują piszą niestety że bżęczy - moim zdaniem wszystko wskazuje na to że nie jest tak iż jedne ezemplarze bzyczą inne nie - niestety wychodzi na to że wszystkie bzyczą i jest to wada serii
nieprawda - przecie po polsku napisalęm, że to jest do wymiany - pan z samsunga już chciał wysyłać serwis - jednak ja na razie stwierdziłem, że muszę się nacieszyć tele.
z różnych forum jednoznacznie wynika, że to przypadłość egzemplarzy a nie całej serii. Skoro chcą to tak wymieniać, to chwała im za to. I bzyczy to różnie - z tego co czytałęm, to zwykle bzyczało na bialym tle - a u mnie odwrotnie - jak jest białę to prawie nie bzyczy
jezusie ile można marudzić o bzyczeniu

>> a w szkole jak nauczycielka morde wydarłą to muchy nie bzyczały? ja to pamiętam czasy jak we mnie nauczyciel kredą rzucal i kluczami "bo mial trzecie oko" z tyłu glowy i wszystko widział. bez przesady - nie burczy to przecież.
Wczoraj oglądalęm troję na tvn hd i szczena mnie łopadla. Tak samo jak moje gepardy na animal planet hd >> jakość obrazu lepsza niż na dvd - z metra można oglądać. także ludzie kupujcie ten telewizor puki taki tani (5500PLN!!!)
inna sprawa czy serwis potrafi to usunąć - ja myśle że nie i tylko ściemniają że serwisant usunie jak przyjdzie bo co mają powiedzieć że samsung dał ciała? Obym się mylił żobaczymy jak pierwszy posiadacz wezwie serwis, a na koniec - to że zdarzają się osoby które nie słyszą moim zdaniem jest spowodowane tym że nie chcą słyszeć lub słuch mają przytępiony, bez obrazy ale jeśli 3 czy 4 ludzi pod rząd którzy kupili w ostatnich dniach pisze że bzyczy to coś znaczy!!!
punkt widzenia, zależy od.....
a widzisz a ja to widzę tak: wytłumacz mi fakt, że mimo możliwoaści wysląnia tele do serwisu (najpierw pan ma przyjechać i spróbować wymienić zasilacze a jak nie uda sie to serwis do 30 dni) jak na razie nie wysyłąmy go. Sam sobie odpowiedz dlaczego
Dzisaj walka Goloty z chudzinką, nowy dekoder nki - tyle do oglądania - nie przeszkadza mi to bzyczenie - to po co mam wysyłać - tele jest po prostu fenomenalny - po co mam sobie życie utrudniać - a wysłąć wyślę - jak już ochlonę.
mam fioła na punkcie ciszy i nie wyobrażam sobie oglądania w nocy na mocno ściszonym tv
powiem Ci tak: jestem maniakiem cichych PC - moj pc jest wyciszony do granic możliwości - mam specjalny sklep we Wro, gdzie wiedzą, że jestem walnięty na tym punkcie - kupuję najcichsze zasilacze (topower, bequiet), wentylatory (fander, noctua), regulatory prędkości. Wywalam 4ty kabel z wentylatorów aby ręcznie zmniejszyć ich prędkość (albo daje najmniejsze napięcie) - mojego kompa po prostu nie slychać - ostatnio stal przy łożku - miałem go pod glową ponad miesiac - i nic. Słychać wir (szum) 4 talerzy 4 dysków hdd w raid0 >> ale teraz zamienię na bezgłośne ssd.
Wniosek: wiem co to cisza.
I skoro takiemu maniakowi ciszy jak ja - to bzyczenie w nocy nie przeszkadza?????
w skelpie ANGELA dowiedzialem się kiedyś bardzo mądrej rzeczy - każdy szum, bzyczenie, czy inny dźwięk jest inny i każdy go odbiera inaczej. Dla jednego będzie coś nieznośne, dla innyego inne.
wychodzi na to, że dla mnie to bzyczenie jest akceptowalne