Kupując przez allegro gra sama przyjdzie oczywiście, ale musisz czekać ja ją mam za ok 10-15 min na konsoli i już mogę grać, a Ty dalej czekasz aż przyjdzie
jak miałem 15 lat to nawet te 15 min dla mnie było wiecznością. Ale już nie jestem w gorącej wodzie kompany, więc przyjdzie za 3-5-7 dni to wtedy zagram. Na prawdę mi się nie pali i nie spieszy do niczego.
Pod warunkiem, że masz szybkiego neta, bo zasysac 50GB przy przepustowości łącza np.10Mbps mija się z celem. Ja z PSS biorę tylko to, co nie pojawia sie na nośnikach.(...)ja ją mam za ok 10-15 min na konsoli i już mogę grać
Pod warunkiem, że masz szybkiego neta, bo zasysac 50GB przy przepustowości łącza np.10Mbps mija się z celem. Ja z PSS biorę tylko to, co nie pojawia sie na nośnikach.
Yep, ukończone Dla mnie bomba pomimo małych miejscami wkurzających niedociągnięć. Teraz cisnę Batmana AK.Jak tam Seizo,oswoiłeś już orło-psa ?
Yep, ukończone Dla mnie bomba pomimo małych miejscami wkurzających niedociągnięć. Teraz cisnę Batmana AK.
Na PSS pojawiło się demko Nier Automata (4,4 GB). Właśnie zasysam. Giera podobno zapowiada się mega.
Yep, ukończone Dla mnie bomba pomimo małych miejscami wkurzających niedociągnięć.
Luknij w 50 sekundę jak gościu zmienia tryby.Może coś Ci to pomożeile ja misji musze zaliczyc zeby odpalic tryb multi w Nfs Rivals ?
Yep, ukończone Dla mnie bomba pomimo małych miejscami wkurzających niedociągnięć. Teraz cisnę Batmana AK.
Na PSS pojawiło się demko Nier Automata (4,4 GB). Właśnie zasysam. Giera podobno zapowiada się mega.
Rozgrywka wieloosobowa w Need for Speedzie opiera się na tych samych założeniach, co multiplayer w Need for Speed Rivals. Przechodząc kolejne wyścigi z trybu fabularyzowanego i eksplorując wirtualny świat, napotkamy innych kierowców. Część z nich jest sterowana przez sztuczną inteligencję, ale możemy również natrafić na prawdziwych graczy. Mogą to być zarówno przypadkowe osoby z różnych zakątków świata, z którymi gra nas połączy przed rozpoczęciem zabawy, lub też inni gracze z listy naszych znajomych, których możemy zaprosić do ekipy.