Ps4 czy warto

piechu

Member
Bez reklam
Pociupałem chwilę w GTA online... niezłe :) Zapowiada się najlepszy tryb multi w jaki grałem. Szkoda tylko, że chujki za każdym rogiem próbują Ci zakosić hajs :/ Chyba najlepiej w to grać ze sprawdzoną ekipą a nie robisz z gościem misję po czym on sprzedaj Ci kulkę w łeb ;)

Caparzo

New member
Bez reklam
musisz znaleźć sobie ekipe. A po misji gość ci nie zabierze dużo kasy, jeśli zaraz po niej przelejesz kase na konto bankowe ;P a jak niechcesz żeby cie zabijali, to włacz tryb pasywny

piechu

Member
Bez reklam
O trybie pasywnym wiem... ale za cynk o koncie bankowym dzięki. Przyda się! :D Z ekipą będzie ciężko bo wszyscy moi konsolowi znajomi siedzą na last gen'ach :)

piechu

Member
Bez reklam
Nie tak dużo jak bym chciał. Ale jeśli już grywam to późnym wieczorem - po powrocie z pracy trza się zająć domostwem i przygotowywaniem strawy dla Małżonki - teraz jest wyjątkowa sytuacja bo mam urlop. Rocznik... pesel podać czy jak? Rozmiar buta też potrzebny? Historia przebytych chorób? :D A tak na serio to ja już chyba podchodzę pod konsolowe "MILFy" choć to dość niefortunne porównanie :D Rocznik '81

pantomima

Banned
W Nfs Rivals wykupujac Playstation+ bd mogl utomatycznie wejsc w tryb multi ?
Poki co , jezdze zbieram punkty,zaliczam kolejne misje bla bla ,ale zaczynam sie juz nudzic .
Musze stopniowo przejsc konkretne etapy w trybie offline by odpalic tryb multi, czy odrazu bd mogl wejsc w niego po aktywacji uslugi online ?

piechu

Member
Bez reklam
Słuchajcie, kilka stron temu pytałem o przewodowy headset podpinany pod pada. Priorytety się zmieniły - szukam aktualnie bezprzewodowego headseata w cenie do ~400 zł. Nocne ciupanie w GTA online wymaga czegoś znacznie lepszego niż dołączana do zestawu słuchaweczka z mikrofonem. Dlaczego bezprzewodowy? Ano dlatego, że czuję wyraźne zubożenie dźwięku poprzez podpięcie słuchawek bezpośrednio pod pada - od biedy może być ale nie po to kupowałem konsolę, żeby korzystać z niej byle jak. Secundo, przy takim podłączeniu występują chwilowe i bardzo krótkie przerwy w dostawie prądu, znaczy dźwięku (przynajmniej u mnie). Wiem, że kablowy headset USB podpinany pod konsolę dałby najlepsze rezultaty ale też nie mam ochoty na przeciąganie kabla przez cały salon, bo wiem czym to może grozić. Zatem stanęło na bezprzewodowcu.
Moją uwagę zwrócił PDP Afterglow AG9 - ma całkiem niezłe recenzje (na plus dźwięk i wygoda, na minus taki se mikrofon).
Czy jest coś równie a może bardziej sensownego w tym przedziale cenowym?

piechu

Member
Bez reklam
Patrzyłem, patrzyłem. Ceny niestety wyższe i powiedzmy, ten najbardziej dostępny cenowo (niestety nie pamiętam teraz nazwy modelu) ma jeden feler, że do obsługi chata i tak musimy podpisać kabelek pod pada. Trochę bez sensu rozwiązanie :)

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

Caparzo

New member
Bez reklam
Patrzyłem, patrzyłem. Ceny niestety wyższe i powiedzmy, ten najbardziej dostępny cenowo (niestety nie pamiętam teraz nazwy modelu) ma jeden feler, że do obsługi chata i tak musimy podpisać kabelek pod pada. Trochę bez sensu rozwiązanie :)

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

a co ci przeszkadza kabel pod usb ? a jak nie to kup bezprzewodowe, tylko czy to ma sens?

te ceny z ps store nie wiem dla kogo są. chyba dla naiwnych co widzą że przecena i kupują.

Ostatnia edycja:

piechu

Member
Bez reklam
Przeciąganie kabla przez cały salon w pewnym momencie kończy się czyimś potknięciem i ewentualnym wyrwaniem kabla z gniazda, tudzież wywaleniem całego sprzętu z półki na podłogę. Dlatego napisałem, że kabel odpada :)
FIFA 17 ma dobrą cenę - tyle, że kupowanie Fify w wersji cyfrowej ma jak dla mnie niewielki sens.

krishd

New member
Są gry w które się gra i do nich wraca, więc czasem jak jest dobra cena to można kupić.
Kupując teraz w sklepie pudełkową fifę płacisz ok 200zł Pograsz w nią i za rok za ile sprzedaż za ok 50 zł?? czyli tracisz ok 150 zł Tyle samo wydajesz teraz na cyfrową wersję.

Do góry