Grubo kiki! Kulam sie ze śmiechu!Napisz do Marka .
Można,w repo Kodinerds jest nawet do tego program.Do Nexus-a najlepsza wersja obecnie jest kompilacja z 20.12.Pozniejsze przynajmniej u mnie sprawują się gorzej.Witam czy te Kodi Maven można aktualizować do nowszego (nowsza data wydania) chodzi mi o to czy nie potracę swoich ustawień skórki i wtyczek
Spróbuj zrobić ponowna autoryzację na defaultowej skórce Estuary.Mam problem z FEN, który nie chce współpracować z TRAKT. Wszystko działa pod KODI Maven 19.5 z dodatkiem TRAKT z repozytorium KODI. Z The Promise nie ma żadnych problemów, a w FEN nic się nie pokazuje. Czy są jakieś "myki" konfiguracyjne? Korzystam z Real-Debrid. Chciałem przerzucić się Na FEN, bo jest naprawdę szybki, ale... Może ktoś coś doradzi...
Niestety bez skutku. Fen zaznacza tylko obejrzane materiały, wszystkie watchlist są puste. Jakieś inne rozwiązanie? Jest gdzieś jakiś manual do FEN?Autoryzuj ponownie RD i Trakt, a czasami trzeba to jeszcze raz powtórzyć. Oczywiście potem restart Kodi.
A tą z 20.12 z tamtąd się pobierze czy raczej już nie ja mam jakąś z listopada dość stara
jak byś miał pod fire maxa byłbym wdzięczny
U mnie bez zadnych problemow ładuje watchlist. Kolekcje tez mi czyta a tam nie zagladam bo wiem co mam na dyskuDodawaj materiały do kolekcji a nie do watchlist.
Na niektórych skórkach spotkałem się z tym,że FEN nie zapisywał zmiany ustawień.Nie musialem taz nigdy zmieniac skorki zeby autoryzowac trak. Jakos nie moge znalesc sensownego wytlumaczenia tego zabiegu?