@mat74 siedzę jeszcze na Matrixie i bez droczenia się, dziwię się że bawisz się na Nexusie. Jedynym plusem Nexusa jest faktycznie jego szybkość. Bawię się teraz Firestickiem i prędkość ładowania się Ezry do stanu używalności jest 2x szybsza. Skorki takie jak AuraMod czy Arctic Horizon 2 działają bardzo dobrze nawet na Firesticku. Ja wiem, że większość z tego forum ma nawalone gadżetów na głównym ekranie. Mnie takie odpustowe fajerwerki nie bawią. Jak załaduje się skórka i dodatki, to responsywność 19 i 20 jest podobna. Ja wiem, że dla Ciebie konfiguracja wyglądu napisów jest ważna, dla mnie ich dostępność. Sprawdziłem dostępność napisów do dwóch nowych filmów Dzika Noc i Prey for the Devil. Opensubtitles znajduję napisy tylko do pierwszego i wyglądają one jakby były tłumaczone translatorem. Napiprojekt Katalog znajduję do obu i to profesjonalne (chyba, bo sprawdziłem pobieżnie). Kolejna sprawa na Firesticku Nexus często sie wywala do pulpitu.
Przerzucę się na Nexusa dopiero jak wyjdzie na niego wtyczka NapiprojektK (a nie zapowiada się), no i jak będzie on w fazie w pełni stabilnej.
Co do ładowania się ocen z imdb na skórce TitanMod i Bingie. Na obu systemach wczytują się mega wolno. Problem leży po stronie wtyczki ze scraperem. Skórki, które korzystają z TMDB Helper nie mają tego problemu co Titany.
Przerzucę się na Nexusa dopiero jak wyjdzie na niego wtyczka NapiprojektK (a nie zapowiada się), no i jak będzie on w fazie w pełni stabilnej.
Co do ładowania się ocen z imdb na skórce TitanMod i Bingie. Na obu systemach wczytują się mega wolno. Problem leży po stronie wtyczki ze scraperem. Skórki, które korzystają z TMDB Helper nie mają tego problemu co Titany.
Ostatnia edycja: