SDman
Banned
oczywiście nie masz i siejesz absolutne zamieszanie , "cork" słusznie zauważył ,że od W5500 sporo osób może uznać za lepsze W4500 - lepsze podświetlenie i lepsza matryca 10 bit.dune2 napisał:Ja mam pelen luz bo jeszcze nic nie kupilem tylko badam grunt i ogladam natomiast SDman ma juz Phlipsa i zachowuje sie jak dziecko ktoremu ktos powiedzial ze jego zabawka jest gorsza od innej.
Pewnie "głośniki" Altusa też są dla Ciebie najlepsze, bo nigdy nie czytałeś fachowych czasopism gdzie w 1 z nich był opis przeróbki tych kolumn. Proponowali zacząć od wysokotonowego , potem zmienić średniotonowy, potem basowy na końcu zwrotnice, a jeszcze na końcu jak zostało samo pudło stwierdzono, że ono również do niczego się nie nadaje po za opałem !
Chłopie, Kolego? Ja nikomu niczego na siłę nie wmawiam tylko stwierdzam fakty, napisałem Ci również ,że w swojej klasie W5500 jest bardzo dobrym wyborem ale Ty chcesz Wszystkim wmówić, że może on zagrozić nawet 9704 ?! -otóż NIE bez szans. Sony odpowie serią X ale ty pewnie i tak tego nie zrozumiesz i wybrałbyś .... wiadomo co

Po prostu swoje rewelacje pisz w odpowiednim miejscu - wątku, a nie tutaj to tyle albo jak dla Ciebie aż tyle .
PS . sam miałem Altusy 75 i po latach wiem co chciano powiedzieć w tym czasopiśmie, teraz mam Spendory SP1.