No właśnie był sprawdzany u Ciebie, nawet była kalibracja dodatkowa robiona na tryb Dolby Vision a na niej to najbardziej widać - zwłaszcza że jak wiadomo kalibracja robiona jest w ciemnym pomieszczeniu, więc chyba nie da się tego nie widzieć.W każdej firmie może się trafić model z nierównym podświetleniem.
Najlepiej sprawdzić podświetlenie przy kalibracji przed zakupem.
Masz pewność na 100% że na nowych 43PUS8507 / 43PUS8517 ten sam problem występuje z kanałem Wydarzenia24 z naziemnej co w starszych 43PUS8506? Widziałeś to na żywo?Cześć,
Problem występuje, ponieważ jest to ta sama platforma sprzętowa. Infolinia potwierdza, że pracują nad rozwiązaniem.
Cześć,Masz pewność na 100% że na nowych 43PUS8507 / 43PUS8517 ten sam problem występuje z kanałem Wydarzenia24 z naziemnej co w starszych 43PUS8506? Widziałeś to na żywo?
@kiki masz te nowe 43PUS8507 / 43PUS8517 już u siebie? Jeśli tak, sprawdź na nich Wydarzenia24 z naziemnej oglądając bez przełączania co najmniej 30 minut, czy taki problem się nie pojawi:
Widocznie wolumen zgłoszeń jest niski i tak jak pisał @kiki umieszczają to na liście wg. liczby zgłoszeń .Mnie tak w czerwcu pisali, ze pracują nad rozwiązaniem, mamy koniec listopada i brak na to lekarstwa.
Zobaczymy czy @kiki potwierdzi że ten problem występuje w nowych.
No to się zawziąłeś. Wystarczy kilka/kilkanaście minut by dostrzeć problem. Dziwię się, że wszyscy których dotyczy problem (nie każdy korzysta z DVBT) nie zwracają tv za nizgodność z przeznaczeniem.Tak długo na nim nie oglądałem non stop Wydarzenia 24 - wolę teraz oglądać w 4K .
Ale się zawezmę, tylko nie wiem czy jutro....