Seb@stiano
New member
saturn
witam
Jestem jednym z tych, którzy się skusili na 46" w promo. Rano w sobotę wytargałem jedyny jaki był we Wrocławiu zatem tak dużo ich raczej nie zalega.
Na polskich stronach phila znalazłem jakiś soft do zaciągnięcia w dziale Oprogramowanie i sterowniki. Mogę prosić o info. co to jest i czy należy to instalować?
pozdrowienia
heh, dobrze powiedziane Kriswas, ja tez nie załuje wyboru, olimpiada w eurosporcie hd wyglada wyśmienicie na 9704. Minęły czasy kupowania telewizora na całe życie. Sony dawno już sobie odpuściłem, choć ostatnio z ciekawości sprawdzalem w Arkadii (sony style) jak dziala prezentacyjny 3D i jakos nie zrobiło na mnie wrażenia, okulary migawkowe wymagają dopracowania jeszcze, ponadto krotki czas baterii.
witam
Jestem jednym z tych, którzy się skusili na 46" w promo. Rano w sobotę wytargałem jedyny jaki był we Wrocławiu zatem tak dużo ich raczej nie zalega.
Na polskich stronach phila znalazłem jakiś soft do zaciągnięcia w dziale Oprogramowanie i sterowniki. Mogę prosić o info. co to jest i czy należy to instalować?
pozdrowienia