tanatos72 napisał:Seria G10/S10/U10 od czerwca ma Firmware 1.213 lub wyższe.
Witajcie!
A jak sprawdzic date produkcji? Pamietam, ze na kartonie byla ale kartona juz nie mam...
aaaaaaaaaa

Sprawdź numer Firmware.
tanatos72 napisał:Seria G10/S10/U10 od czerwca ma Firmware 1.213 lub wyższe.
Witajcie!
A jak sprawdzic date produkcji? Pamietam, ze na kartonie byla ale kartona juz nie mam...
gorylla napisał:42S10 kupiony w połowie maja 2009r. soft. 1208![]()
Czytałem gdzieś, że karty SD można robić upgrade softu, ale szczegółów nie znam.
Faktycznie już były na forum. Gdyby ktoś szukał to zdjęcia wersji srebrnej są tutajgorylla napisał:@ Gie- był w tym wątku ostatnio link do zdjęcia takiej wersji kolorystycznej, musisz przejrzeć ostatnich parę, paręnaście stron.
Dzakart napisał:Jak sprawdzić ver FW?
Upgrade nie resetuje żadnych własnych ustawień, list kanałów i czasu pracy.bartolinio napisał:rozumiem że upgrade oprogramowania wyczyści wszystkie ustawienia? chodzi mi głównie o nazwy i kolejność programów analogowych...
To jest FW dla wszystkich S10 G10 U10, niezależnie od przekątnej ekranu. Godziny pracy j/w.Jan-Luc napisał:Czy ten soft nadaje się do wersji S niezależnie od przekątnej ekranu, czy po zmianie oprogramowania ilość przepracowanych przez TV godzin zostaje zapamiętana?
nanak napisał:Witam wszystkich, gdyż to mój pierwszy post, a od 2 miesięcy użytkuję P42S10E i wiele ciekawych informacji o moim TV wyczytałem właśnie w tym wątku. Wreszcie mogę pomóc w jakiejś kwestii, więc wstawiłem na stronie "torrenty.org" w kategorii Programy, torrent do europejskiej wersji FW v.1.215 do naszych Panasów, którego źródłem jest czeski serwis Panasonica. Pozdr.
nanak napisał:Upgrade nie resetuje żadnych własnych ustawień, list kanałów i czasu pracy...