http://reviews.cnet.com/flat-panel-tvs/panasonic-viera-th-50pz800u/4505-6482_7-32886472.html?tag=tpr
Bardzo dobre opinie ma ten topowy model!!!k:
Bardzo dobre opinie ma ten topowy model!!!k:
No w końcu ktoś ma taki pogląd, jak ja.HDTV_Fan napisał:I kurcze w USA to mają fajnie, nie mają tych badziewnych srebrnych wstawek...
Podobno.Może to też nieprawda?gibi32 napisał:Panasonic th-42py800 już jest w sprzedaży firma Media Joker ma kilka sztuk na stanie od Panasonic Polska!
Ale to już chyba prawda.ENDZI63 napisał:Witam po przerwie,miałem dylemat ZF355 i TH-PY800,i dziśaj w końcu się zdecydowałem ,w małym saloniku w łodzi miałem dzisiaj możliwośc porównania LCD TOSHIBA 46 ZF355 i plazma TH-50PZ800 ,tak jak wcześniej pisałem zależało mi na dobrym odbiorze kanałów po SD w tym saloniku nie mieli sygnału telewizyjnego więc pozwoliłem sobie zabrać z sobą antenę przenośną z wzmacniaczem,a że mieszkam włódzi wiedziałem że z tej anteny parę kanałów nieźle odbiera,właściciel mi demonstrował na różnych żródłach sygnaału i tu przy xbox prawie to samo ale wygrał LCD ,DVD HD remis ,na sam koniec zostawiłem sobie moją antenę,i tu był szok LCD przegrało w stosumku 2 do 10 z plazmą ,nie będę się dokładnie opisywać trzeba było to zobaczyć ,powiem jedno na antyenie pokojowej polsat super,tak więc już zdecydowałem, ale poczekam do zakończenia mistrzostw europy ,bo ceny napewno spadną a mnie tak bardzo nie pyli ,dzisiaj mogłem mieć za 7600, ale sam właściciel przyznał mi rację że za dwa miesiące będzie kosztował 6900.