Owszem, Polska w deklarowaniu zawsze była dobra, ale konia z rzędem temu, kto zgadnie, jakie będą parametry sygnału. Bez tej wiedzy trudno się dziwić Panasonikowi, że nie oferuje martwej funkcji.maciek2x2 napisał:Troche z innej beczki - dziwi mnie tylko ze telewizory oferowane w Polsce nie maja tunera DVBT. Wczoraj na wp.pl wyczytalem ze do 2014 roku maja zniknac w Polsce wszystkie nadajniki analogowe.
ENDZI63 napisał:Jest 10 sztuk na alegro od ręki TH-50PY800 za 7850 i na raty przez internet
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=373847426, szkoda że nie PZ ,/mnie zależy na naziemnej cyfrowej telewizji/
POZDROWIENIA
RheeTCT napisał:na zdjęciach widziałem wyraźnie,że panel jest matowy,tak jak np.w PY700,albo w LCD-kach.Swoją drogą nie rozumiem takiego kroku wstecz przy PY85(błyszcząca szyba).
RheeTCT napisał:Działa na najnormalniejszych zasadach.Serwis Panasonica w Polsce po prostu honoruje gwarancje wszystkich urządzeń tej firmy zakupionych gdziekolwiek i od kogokolwiek.Tak przecież powinno byc,a jak zapewne wiecie jest to wyjątek w naszym "pięknym" kraju.Chwała im za to.
Do JTD : na zdjęciach widziałem wyraźnie,że panel jest matowy,tak jak np.w PY700,albo w LCD-kach.Swoją drogą nie rozumiem takiego kroku wstecz przy PY85(błyszcząca szyba).
proszę bardzo:RheeTCT napisał:Czy znajdzie się ktokolwiek kto kupił za dużyTV?
dodam,ze chodziło o 42" plasma.yurek36 napisał:Moje pierwsze wrażenie to za duży,z 2-2,50 mi jakoś się żle ogląda