Witam! Wrócisz do LX 70/700. To było do przewidzenia. .Jesteś w gorącej wodzie kąpany.Pamiętaj,że twoje poczynania obserwują zainteresowani zakupem Panasonic LX70/700. No to już chyba czas abyś skupił całą swoją uwagę na tych telewizorach.Pozdrawiam!.ortax360 napisał:LX700 nie miałem mam lx70 - ZDECYDOWNIE JAKOSC OBRAZU JEST PO STRONIE 32lx70/700.
Pozdrawiam.
ortax360 napisał:LX700 nie miałem mam lx70 - ZDECYDOWNIE JAKOSC OBRAZU JEST PO STRONIE 32lx70/700.
Pozdrawiam.
A dlaczego to widać,to już odpisałem w wątku Sony, więc tam sobie poczytaj, nie ma się co tutaj powtarzać.ortax360 napisał:Przyznaje wracam do Panasonica LX700 stara miłosc nie rdzewieje
Sony d3000 jest bardzo dobrym lcd ma bardzo wiele zalet ,ale smuzy niestety .
Pozdrawiam .
ortax360 napisał:To masz serwisówke do lx70?
ortax360 napisał:Przyciemniałes lampe ?
ortax360 napisał:mozna pozbyc sie twgo ciepłego zabarwienia?
pozdrawiam
Serdeczne dzięki za konkretną i szybką odpowiedź.ortax360 napisał:Witam
Przemyslałem i postanowiłem , ze Sonego 32d3000 zostawiam ze wzgledu na czern , set-up i kolory sa bardzo dobre .
Sprzedam 32lx70 i kupie lx700 .
Co do Plazmy Panasonica - Mam 42pv70 . Do gier nie nadaje sie wcale .
Czy jestem fanem Panasonica - ODP : Nie - Po rostu robi bardzo dobre lcd .
Co do wyboru lcd- nic nie decydowało poza obrazem oczywiscie , ktory bardziej nadaje sie do grania niz plazma.
ps : miałe juz kilkanascie lcd - Toshiby , Sharpy,JVC , itd.
Panasonic zawsze wyswietlał obraz lepiej - wiecej detali , mniejsze katy , brak smuzenia .
Pozdrawiam
cavarr napisał:panowie gdzie można kupic ten TV - Panasonic TX-32LX700P, dzwonie i dzwonie i nigdzie nie mają
dobrze by było gdyby sklep był z okolic Warszawy
A jeszcze nie ruszałeś regulacji mocy lamp, dostępnej w menu serwisowym. Może być jeszcze lepiej . Pojawia się cytowana głębia i trzeci wymiar. A faktem jest, że w standardowo dostępnych trybach, obraz jest raczej stonowany i spokojny.km1963 napisał:Witam
Miałem ten sam problem ale KIKI ( wielkie dzięki ) pomógł mi go rozwiązać
Od wczoraj mam ten TV
Do zwrócenia uwagi na ten model skłoniły mnie pozytywne opinie na forach usera SlawekR (uznanie podwójne i chyba nie tylko moje i nie tylko w wielkopolsce czy pomorzu za tak precyzyjne opisanie własnych wrażeń z użytkowania )
Spojrzenie " organoleptyczne " na różnych sygnałach i mogę potwierdzić opinie poprzedników ten TV Panasonica to (oczywiście przy tym rozmiarze) najlepszy stosunek jakości do ceny patrząc na sygnał SD HD i DVD ( konsoli nie podłączyłem na razie brak kabelka )
Technologia 100 Hz "poprawia"("naprawia") nawet gorszej jakości sygnały SD i porównuję ten efekt z bardzo dobrej jakości obrazem z LCD Sharpa XD1 którego mam i uważałem do tej pory za najlepiej radzący sobie TV z tym sygnałem ( też mnie ciekawi jak nowe modele XL1 i HD1 z tą technologią będą wyświetlać obraz )
ale w HD Sharpik jest nie do pokonania ( tu jest głębia i " trzeci wymiar ")
Nie wiem czy można jeszcze coś dopisać do tak szczegółowo opisanych wrażeń ale gdyby pojawiły się pytania chętnie odpowiem
Pozdrawiam
Pod względem obrazu to ten sam telewizor. Różnią się dźwiękiem, a i jeszcze LX700 ma zdaje się czytnik kart pamięci. No i ceną oczywiście się różnią, ale to już wiesz .dasiu napisał:Witam. Skacze z frum sony na sharpa i wracam z powrotem do panasonica. I nie wiem co mam kupić kołomyja w głowie. Czy ktoś w końcu porówna te telewizory i jeszcze jedno mam pytanie nie wiem czy nie doczytałem ale czym się różni tv panasonic lx70 od lx700 prócz oczywiście ceny.
dasiu napisał:Witam. Skacze z frum sony na sharpa i wracam z powrotem do panasonica. I nie wiem co mam kupić kołomyja w głowie. Czy ktoś w końcu porówna te telewizory i jeszcze jedno mam pytanie nie wiem czy nie doczytałem ale czym się różni tv panasonic lx70 od lx700 prócz oczywiście ceny.