Witam wszystkich forumowiczow. Jestem nowy na forum mimo, ze czytam je systematycznie juz od kilku miesiecy.
Poniewaz wielu z Was pisze o swoich wyborach postanowiłem i ja.
Od dwoch tygodni jestem szczesliwym posiadaczem Panasonica 32LX700. Nie ukrywam, ze zacząłem interesowac się tym TV wlasnie po Waszych komentarzach dotyczący LX70 i LX700 i ze to wlasnie te opinie zadecydowaly w głównej mierze o kupnie nowego Panasonica. Zakupu dokonałem w Warszawie w Saturnie na Targówku – cena 4000pln. Za zakupem LX700 przemowil gl. wyglad (choc jakość dźwięku tez miala swój udzial) – bardziej podobal się mojej piękniejszej polowie. Jak już wspomniałem jestem zadowolony i nie doszukuje się większych mankamentow mimo, ze takie zauważam. Jeśli już mialbym na cokolwiek narzekac to na irytujace mnie, jak to nazywam, fale przed i za szybko poruszającymi się obiektami przy sygnale SD (widoczne np. podczas meczy siatkowki). Natomiast przy dobrym sygnale odbiornik zachowuje się bardzo dobrze, szczerze mówiąc jestem nawet troche zdziwiony, ze az tak dobrze. To co mnie najbardziej cieszy to jakość wyświetlanych kolorow. Niestety nie udalo mi sie jeszcze ustawic wszystkiego tak jakbym chciał z tzw. predefiniowanych ustawien firmowych. Stad moja prosba do SlawkaR – czy mógłbyś napisac mi jak wejsc do service menu (odpowiedziec na poczte)? – oświadczam, ze wszelkie zle tego następstwa biore na siebie
.
Generalnie uwazam, ze TV oglada się (glownie programy TV
) a nie wyszukuje się w nim minusow i jeśli ktos zamierza sprawic sobie jakis TV LCD 32” polecam wlasnie ten – oczywiście jest to mój subiektywny osad.
Wielkie dzieki za wszystkie opinie, które pomogly mi w dokonaniu wyboru.
Pozdrawiam wszystkich posiadaczy, przyszłych posiadaczy i nie posiadaczy LX70/LX700.