Nie trać nadziei.Głowa do góry! Wytrzymałeś tyle czasu,to jeszcze trochę się pomorduj.Takie męki przechodził również Tantal.Pozdrawiam! Będzie dobrze.ortax360 napisał:Kurcze a ja dalej czekam na lx700 . Nigdzie go nie ma .
Pozdrawiam
Odpocznij od telewizji.Jest b.ładna pogoda to się poopalaj na słońcu. A jak się już doczekasz i go kupisz,to nam wszystko opiszesz dokładnie z detalami.Tylko nie zapomnij.Pozdrawiam!ortax360 napisał:No tak .ale KIEDY ?
Odesłałem Toshibe 37wl68p i jestem bez lcd .Ogladam na 21 calowym ,8 letnim Soniaku .Lcd lx70 poszedl do rodziców , lx500 sprzedałem . Nie gram na ps3 wcale , Forza 2 na X360 wyglada na crt tragicznie , ale masz racje wytrzymam bo lcd Panasonic LX700 jest tego wart![]()
Pozdrawiam
cavarr napisał:czym się rózni 32lxd700 od lx700p ??
Rage napisał:Otoz bez cyfrowego tunera po 16 lipca 2014 nie bedzie mozna ogladac tv, poniewaz maja zostac wylaczone nadajniki analogowe. Bez takiego tunera bedzie trzeba sie zaopatrzyc w tzw. terminal Set-Top-Box. Nie wiem czy nie rozwazyc wiec kupna tv z tunerem cyfrowym, ale wkoncu to jeszcze 7 lat. Kto wie czy do tego czasu nie zmienimy tv jeszcze kilka razy![]()
Witam! Spoko,wyluzuj! To pewnie przez te upały.Pozdrawiam!ortax360 napisał:Witam
Tuner cyfrowy w lxd700 nie interesuje mnie . Wazne ,ze bede miał LCD w czwartek i nie musze czekac jak Panasonic Polska łaskawie sprowdzi kilka szt . lx700.i da je marketów . Zreszta oni sami nie wiedzą kiedy bedzie dostawa .
Pozdrawiam