Piramida przecie ja wiem, że żartujesz, z tym pozwoleniem to tak naprawdę chodziło o projektor, ale i sam zrozumiałem jak byli panowie i mogłem zobaczyć jaki sens byłby z tego "gadżetu" w moim salonie.. bez zrobienia jaskini z salonu. I druga sprawa z pozwoleniem to nie mogę wyrzucić amplitunera i generalnie KD z salonu, a takowe zakusy miałem.. choć na 100% decyzji nie podjąłem, ale wszyscy mi się zburzyli, więc tematu nie podejmowałem.. więcej nie kojarzę, bo ja Piramida nie muszę kręcić na kasę, że np kupuje zegarek za x , a ściemniam, że kosztował Y i z wieloma innymi rzeczami.. ja pod tym względem mam "Amerykę" każde z nas ma jakieś marzenia i jeśli jest to w naszym zasięgu, bez uszczerbku na Rodzinę to realizujemy je.. podobnie teraz jest z audio.. i to ja mam więcej wątpliwości, niż moja płeć piękna jak to mówią. Ale otwarte forum to nie miejsce na takie gadki..
Świetny film. Jeden z lepszych które oglądałem. Fajna historia. Świetnie zagrany. Aktorzy/całokształt super.
A już zaczynałem się martwić
[youtube]eW7Twd85m2g[/youtube]
Ktoś poleci jakiś fajny serial od HBO lub Netflix a bo ostatnio posucha jakaś.
Skończyłem Uwięzione 4 sezony ten 5 Hotel coś tam nie mam chyba ochoty oglądać bo może mi to zepsuć ocenę bądź co bądź świetnego serialu jakim były te 4 sezony.
Polecam na Netflix Bliscy Nieznajomi to bardziej jakby dokument ale pozycja naprawdę obowiązkowa
Polecam na Netflix Bliscy Nieznajomi to bardziej jakby dokument ale pozycja naprawdę obowiązkowa
Tak ten o bliźniakachMasz na myśli dokument o bliżniakach?
https://www.filmweb.pl/film/Bliscy+nieznajomi-2018-801813
Jeżeli tak, to widziałem kilka dni temu. Całkiem ok.
Ja generalnie łykam większość dokumentów, wolę je od filmów, są o wiele ciekawsze. Niestety.
Polecam oczywiście szeroko już omawiany na świecie dokument Netflixa:
"The Social Dilemma"
https://gadzetomania.pl/61861,netfl...zuje-winnych-i-pokazuje-najlepsze-rozwiazanie
Myślę, że każdy powinien obejrzeć ten dokument (do końca bo przy napisach też padają ważne zdania).
Daje sporo do myślenia.
I tak się kończy , kiedy ma się więcej siły od przeciętnego człowieka
Ale rozumu to już nie za bardzo...