Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

Pakolo

Well-known member
Bez reklam
Ja wczoraj obejrzałem pierwszy odc. nowego serialu Templariusze, ale szału nie ma, więc pewnie dam sobie spokój z następnymi...

A ja dam mu jeszcze szansę, zaliczyłem 2 sezony Watahy i jak na nasze podwórko serial bardzo dobry.

Teraz w kolejce Narcos S03, Gomorra S03 i Peaky Blinders S04.

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Teraz w kolejce Narcos S03, Gomorra S03 i Peaky Blinders S04.

Gomorra jak dla mnie bardzo slabo. Oszczedzaja na kasie. Genaro szef polowy wloch ma problem aby wyslac ludzi do roboty - wszystko robi sam i ryzykuje. Dla mnie to takie glupie ze az szkoda gadac. W rzeczywistosci dawno bylby juz trupem.

Od 4 - 5 odcinka zaczyna sie powoli cos dziac ale bedziesz mial Deja Vu.

Jak dla mnie Gomorra slabo, slabo.

venomas200

New member
Bez reklam
Gomorra jak dla mnie bardzo slabo. Oszczedzaja na kasie. Genaro szef polowy wloch ma problem aby wyslac ludzi do roboty - wszystko robi sam i ryzykuje. Dla mnie to takie glupie ze az szkoda gadac. W rzeczywistosci dawno bylby juz trupem.

Od 4 - 5 odcinka zaczyna sie powoli cos dziac ale bedziesz mial Deja Vu.

Jak dla mnie Gomorra slabo, slabo.
No to mnie zmartwiłeś bo właśnie zaczynam 3 sezon jestem po 2 odcinkach i faktycznie słabo

Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka

wucash

Active member
Bez reklam
Też rzucę okiem ;-)
Ktoś tu już to oglądał ? ;)
https://www.youtube.com/watch?v=zy0b9e40tK8&t

Został mi na dziś ostatni odcinek, klimat bardzo fajny troszkę trąci ST ale to akurat nie wada :D
Dla mnie osobiście jedyny minus to język... nie cierpie tego języka i jest to jedyna produkcja Netflixa którą oglądam z lektorem. I żeby była jasność żaden Niemiec dziadka mi nie zabił na wojnie :p po prostu dla mojego ucha ten dzwięk jest niestrawny.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Dla mnie powiem Ci, że to szczegół... choć lepiej jest jakby był przez cały film taki obraz.. :- ) ale nie pogardzę ze zmiennym.. AR. Na BR z tego co mi Gość powiedział będzie cały czas.. ale poczekamy - zobaczymy.

Do góry