Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Wczoraj kupiłem na Prime Video film Napoleon, czekałem, aż będzie w 4k, niestety nie było to i w HD obejrzeliśmy i powiem tak, że generalnie myśleliśmy, że będzie fajniej pokazana historia bohatera, obejrzeć warto, choć na na spokojnie można poczekać, aż wejdzie film do PV za darmo... dźwiękowo bardzo dobrze, jest uczta dla uszu.
wink.gif

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Jeśli Heniek rzeczywiście będzie 007 , bo różnie pisano o nowym odtwórcy ,to trzymam (y)

W testach wypadl pozytywnie, Choc juz pol tuzina innych aktorow testowali na te pozycje, jednak nikt nie dostal dwóch takich idealnych rol jak te z Men from UNCLE i M.I.-Fallout. Wygląda na to, że teraz Eddiego Redmayne'a testuj, w serii o Szakalu. Śmieszny pomysł, ale produkcja topowa. Widzialem 2 odcinki i puking vo OK.
BTW Też bym chciał mieć taką najnowsza serię Samsonite. ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Według mnie,Cavill,choć kiedyś idealny kandydat na Bonda,stał się teraz zbyt znany,by nadać tej roli większą świeżość,a jego wybór byłby po prostu bezpieczny.

gitarrra

Well-known member
Bez reklam
Zapowiadało się zaje....iście.
Do trzeciego odcinaka. 🤪
A w trzecim odcinku pojawiła się tak zwana "poprawność polityczna" i wszystko szlag trafił.
Czy bez "pp" nie można w obecnych czasach zrobić żadnego filmu ?Nawet animowanego?
Szkoda.Nie dowiem się jak potoczą się losy Vi i Powder🤪

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Spokojnie,niedługo dzięki AI będziesz mógł edytować seriale,pozbywając się "pp" (jakby co,to zapoda się jailbreak) :wink:

Chyba widziałem gdzieś Płonące siodła.

Ostatnia edycja:

STELVIO

Well-known member
Bez reklam
Kurcze wiem, że jest już trzeci odcinek serialu Lioness (drugiego sezonu),a na TL tylko jeden cały czas. Późno tu wszystko wchodzi. 😕

czarny2807

Well-known member
Bez reklam
"Idż przodem, bracie" - zaliczone (Netflix)

Całkiem przyzwoity Polski serial.
Powiedziałbym nawet, że dobry.
Poszło na raz. Dobra obsada, aktorstwo, bez ckliwych infantylnych historyjek, no może po za zupełnie nie potrzebnym ukrainskim wątkiem, zbędnym i irytującym w obsadzie, no, ale to Netflix, więc nie dziwi, za to cała reszta na plus.

Btw.
Przy okazji, jak ktoś ogląda "Prawnika z Lincolna", to pojawił się 3 sezon.
Równie dobry, jak dwa poprzednie. Odkryłem nie dawno ten serial i mi przypadł, choć bardziej przypomina dobrą "telenowele".
Prosta sprawa też dobry.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Obrodziło,ale w tym pierwszym jest chyba jakiś błąd w dacie ;)
Rush.2013.2160p.USA.UHD.Blu-ray.DV.HDR.HEVC.TrueHD.7.1.Atmos
Beetlejuice.Beetlejuice.2024.UHD.BluRay.2160p.HEVC.Atmos.TrueHD7.1
Twilight.of.the.Warriors.Walled.In.2024.UHD.BluRay.2160p.HEVC.Atmos.TrueHD7.1
Megalopolis...

Ostatnia edycja:
Do góry