Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
A rzeczywiście,coś Go nie widać ;)

[youtube]vn9mMeWcgoM[/youtube]
[youtube]Qd9xcQj78Sk[/youtube]

Ostatnia edycja:

venomas200

New member
Bez reklam
Zabójczy Jaques czy jakoś tak obejrzany. Zły nie był ale jedna z najmniej śmiesznych francuskich komedii. Próbowałem obejrzeć krucyfiks jakaś wersja netowa z dtsem itd. Po 20 min stwierdziłem że idę spać. Może się rozkreci dalej ale początek raczej mizerny

Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Ja wczoraj obejrzałem pierwszy odc. nowego serialu Templariusze, ale szału nie ma, więc pewnie dam sobie spokój z następnymi...

malin1976

Member
A ja Mr Mercedes na c+ seriale chłonę . Fajny klimacik bo to od mistrza Kinga . Belfer drugi sezon niestety trochę słabszy niż jedynka ale poziom trzyma .

Dingo

Member
Mi się podoba.. jutro kolejny odcinek..

ostatni odcinek - jutro finał sezonu 2go - jeśli mówimy o belfrze. Muszę przyznać że po pierwszym sezonie poprzeczka postawiona była wysoko, ale pierwsze dwa odcinki były jakieś takie nijakie. Na szczęście z każdym kolejnym odcinkiem serial się rozkręcał. Najbardziej jednak drażniło mnie typowo TVNowskie przedstawienie życia serialowych postaci.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Z tym się z Tobą zgodzę, że z każdym odc. jest coraz lepiej.. :- ) ale pomimo wszystko trzyma poziom z pierwszego sezonu.

venomas200

New member
Bez reklam
Mi się bardzo drugi sezon podoba. Co orawda dwa pierwsze odcinki były słabe a w szczególności 2 odc zjeżdżał totalnym kiczem. Niemożność stłuczenia szyby czy paranoja co do skoku z wysokości 1.5 metra.

Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka

lolek126

Well-known member
Bez reklam
A co sądzicie o trailerze co Piramida wrzucił - Alita BA... troszeczkę przypomina Final fantasy ... ja sobie ten film obejrzę.

Do góry