Za 8 miesięcy wyjdzie poprawiona dźwiękowo Dunkierka i będzie znów sprzedaż kwitła
Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka
Już od ponad tygodnia...i to w rewelacyjnej jakości.
Szkoda tylko, że sam film, już tak dobry nie jest...
To sobie oglądaj. Ja oglądam to co na płytach a nie jakieś z*ebane ripy z neta
A czy film jest dobrt to ja ocenie.
Może nie każdy jest złodziejem jak ty.
Nie po to wydałem pare zł na sprzęt żeby oglądać ripy.
Jak ci sie nie podobają moje posty to add to ignore list i do widzenia.
Czemu lolkowi nie powiesz że jest głupi bo kupuje nowości w dniu premiery a nie ściąga?albo bipo który ma jeden z lepazych salonów do kd? Bo sie boisz takiego starego wyjadacza że ci na poł strony wyperswaduje że nie jest złodziejaszkiem. A ja mówie co myśle i twoje zdanie wiesz gdzie w dupie mam? W samym środku.
Może nie każdy jest złodziejem jak ty.
Nie po to wydałem pare zł na sprzęt żeby oglądać ripy.
Ludzie ogladaja ripy z roznych powodow - bardzo czesto nie z checi okradania wydawcow/autorow. Generalnie temat ripowania materialu, piractwa i praw autorskich to bardzo ciekawy temat do dyskusji - byl tutaj na forum taki temat? Mysle ze pociagnalby sie przez kikadziesiat stron.
Przecież Caparzo robi sobie jaja.Sam ogląda filmy z netu,zanim te pojawią się oficjalnie na BD
http://www.hdtv.com.pl/forum/1267381-post17914.html
http://www.hdtv.com.pl/forum/1261154-post17476.html
Są filmy w postaci plików na dysku, które nie różnią się niczym w stosunku do plików znajdujących się na płycie. Czasem stream zawierajacy dźwięk może być nieznacznie zmodyfikowany Ale w sposób NIEZAUWAZALNY dla odbiorcy.
Warto Caparzo abyś wreszcie to pojal i przestał pisać bzdury.
Marudź dalej na "zlodziei" czy tworcow i entuzjastow filmów, które Ci się nie podobaja, jak nie masz nic nowego do napisania, ale pogrzeb już ten przesad o gorszej jakości rippow, które nie są reencodami tylko kopiami 1:1 oryginalu. Ignorancja z wyboru, w zakresie podstawowym, na forum tematycznym nie przystoi nikomu.
Czyli jak? Też jest złodziejem?
Obejrzany finał belfra.
Zagmatwane ale dobre.
Naprawdę świetny nasz krajowy serial. Jakby był made in USA byłby światowy hit