Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Armanig bo pieniądze nie idą w parze z tym jakim się jest człowiekiem dla innych... tego uczą rodzice :) jest wielu ludzi, którzy mają fajne pieniądze, a zachowują się normalnie..jak choćby ten wspomniany Martyniuk..który skromnością zabija wielu tych ala bogaczy, a którzy myślą, że świat leży u ich stóp... co różnie potrafi się to skończyć..

Piramida ja tam Star Wars lubię w końcu na tych filmach się wychowywałem :)

Wczoraj obejrzałem I odc. skazany na śmierć - jest w podobnym tonie nakręcony jak i wcześniejsze sezony więc jak komuś się podobały to i ten sezon myślę, że podejdzie..

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Dzisiaj przeczytałem że kręcą 2 sezon serialu Belfer.. mi tam pierwszy sezon podszedł.. więc chętnie zobaczę jak będzie z drugim sezonem..

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
No i wykrakaliśmy, żeby nie powiedzieć, kto o tym pisał swojego czasu.
Scenarzysta Szybkich nie wyklucza, że następna część może mieć akcje w... kosmosie :D

Główny scenarzysta „Szybkich i wściekłych” nie wykluczył, że w przyszłości seria może zabrać widzów prosto w kosmos. Problemem nie jest realizm lub jego brak. Chodzi o sam pomysł. Jeżeli będzie naprawdę dobry, na pewno weźmie się go pod uwagę.

giphy.gif

Piramida

Well-known member
Bez reklam
No i wykrakaliśmy, żeby nie powiedzieć, kto o tym pisał swojego czasu.
Scenarzysta Szybkich nie wyklucza, że następna część może mieć akcje w... kosmosie :D

Główny scenarzysta „Szybkich i wściekłych” nie wykluczył, że w przyszłości seria może zabrać widzów prosto w kosmos. Problemem nie jest realizm lub jego brak. Chodzi o sam pomysł. Jeżeli będzie naprawdę dobry, na pewno weźmie się go pod uwagę.

Zdjęcia już w toku :D
maxresdefault.jpg

Obejrzałem ten "Nu Da Land" ;-)
La La Land (2016) - IMDb
Liczyłem jednak na więcej "magii".
Scenografia i kilka motywów taneczno-muzycznych jeszcze w miare ok.
Poza tym,średnio ujęła mnie historia głównych bohaterów,a w ich romansie było tyle chemii,że już chyba nawet pomiędzy Armanigiem a Scarlett bardziej iskrzy :D

Ostatnia edycja:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
To miłość jak się patrzy, ale kawałki może dobre? :)
Miałem się dziś/jutro za to zabierać, ale tak mi się chce, jak kończyć SW.
Za to chętnie bym już zobaczył "Valerian" Luca Besona, ponoć najdroższa produkcja francuska, a już po trailerach widać, że czerpie z "Piątego elementu". Czuje, że będzie dobrze, abstrakcyjnie, ale dobrze

Piramida

Well-known member
Bez reklam
kawałki może dobre? :)

Było kilka ciekawych,wpadających w ucho ;)

Miałem się dziś/jutro za to zabierać, ale tak mi się chce, jak kończyć SW.

Może zatem jakiś thriller/horror na wieczór ? :D
Z tych ostatnich najbardziej mi podeszły "Split" oraz "Autopsja Jane Doe".
Jeśli nie widziałeś,to polecam sprawdzić.
No chyba,że już jesteś w dobrym,zrobionym stanie :D,to wtedy nie będzie thrillu ;-)

Za to chętnie bym już zobaczył "Valerian" Luca Besona, ponoć najdroższa produkcja francuska, a już po trailerach widać, że czerpie z "Piątego elementu". Czuje, że będzie dobrze, abstrakcyjnie, ale dobrze

To ja też czekam :D

Do góry