Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Ja potrafie spac na prawie wszystkim. Na tym nie usnalem. Nie ma nudy. Ewentualnie od czasu do czasu rodzace sie pytanie pytanie : Co ja qwa tutaj robie?!? Badz poczucie niedowierzania, ze "tutaj siedze ", ktore zadziwia mnie bardziej niz to, ze nagle rodzina Torreto, ni z tego, ni z owego, znajduje sie ze wszystkimi swoimi toy car-ami, gdzies w Rosji, niedaleko kola podbiegunuwego ubrana na piknik z karabinami.. Generalnie historia pod malolata, ktory nie mysli jeszcze przez caly czas o masturbacji. Trauma o ktorej pisalem mi minela. Zastanawiam sie tylko, kto poza wspomnianym 8-10 latkiem, potrzebuje ogladac takie filmy w kazdy weekend, zeby "rozladowac stres po ciezkim tygodniu"?

Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Przecież logika podpowiada, że trzeba coś najpierw obejrzeć, żeby ocenić.
W tym wypadku jest o wiele łatwiej, ale doświadczenie jednoznacznie wskazuje czego się można spodziewać.
Ja mam kilka części na blu, żebym nie skłamał, ale 3-4 na pewno, a ostatnią na pewno obejrzę.
Tak jak sam napisałeś, różowe okulary i lecimy, bo dlaczego mam sobie odmówić dobrego audio i chociażby sceny na lodzie z łodzią podwodną, a tą akurat chce zobaczyć.
Jest tak odrealniona, że aż fajna, a że fabuła pewnie leży to już osobny temat.
Zobaczymy, prześpi się najwyżej 1/4 filmu ;)

To wszystko kwestia podejścia bo jeśli na 100% ktoś uważa że to będzie .... to ja bym takiego filmu nie oglądał.. bo szkoda czasu... np nie lubię musicali - to nie oglądam nawet nie podchodzę.. :) choć pewnie kiedyś raz jeszcze coś spróbuję zobaczyć.. :) może jednak coś z tego gatunku podejdzie..

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Według mnie,od pewnego czasu zaczynają przesadzać w tej serii i o ile piątą część,gdzie również było sporo odrealnionych scen,ale z pewnym umiarem,uważam za bardzo dobrą,to już np. skaczący pomiędzy wieżowcami samochód w siódemce,to lekka przesada.
Gdyby wycięli tam ze 3-4 głupie sceny,to byłoby ok ;-)

Wczoraj na warsztat poszła adaptacja sztuki teatralnej - Fences (2016) - IMDb
Oglądając można odnieść wrażenie,że to dalej teatr.Podobał mi się taki styl ;-)
Sporo dialogów.
Dodatkowo,ciekawa scenografia lat 50-tych Ameryki,no i Denzuś oraz Viola Davis,która także zagrała na wysokim poziomie ;-)
14931_1_1080p.jpg

Widzę,że czai się facet z tygrysem ;-)
gold_gallery_00010.jpg

Caparzo

New member
Bez reklam
To wszystko kwestia podejścia bo jeśli na 100% ktoś uważa że to będzie .... to ja bym takiego filmu nie oglądał.. bo szkoda czasu... np nie lubię musicali - to nie oglądam nawet nie podchodzę.. :) choć pewnie kiedyś raz jeszcze coś spróbuję zobaczyć.. :) może jednak coś z tego gatunku podejdzie..

No jak, a lala land oscarowy tytan dla prawdziwych mężczyzn ? :blagam: :banned::popcorn:

3.2.1 ...

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Nie oglądałem ale ja raczej nie sięgnę do tego filmu... może dla towarzystwa jak żona będzie oglądać ... ale też wątpię.. bo na siłę to szkoda czasu i zdrowia..

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
To wszystko kwestia podejścia bo jeśli na 100% ktoś uważa że to będzie .... to ja bym takiego filmu nie oglądał.. bo szkoda czasu... np nie lubię musicali - to nie oglądam nawet nie podchodzę.. :)

A na Hobbita mnie namawiałeś ;)

choć pewnie kiedyś raz jeszcze coś spróbuję zobaczyć.. :) może jednak coś z tego gatunku podejdzie..

Sam sobie odpowiedziałeś. Nie chcem, ale muszem.
Też nie przepadam za musicalami, La La land nie widziałem i na razie mi się nie chce, a z ostatnich widziałem Rock of Ages - który uważam za rewelacyjny, nie dość, że audio brzmi świetnie, to jest tam muza którą lubię, nie wspomnę już o obsadzie, a fabuła?
Jest jaka jest, nie o to tam chodzi, to tylko tło, chociaż na sceny w klubie go go nie narzekam ; )

Z Szybkimi jest taka różnica, że ja ten gatunek uwielbiam, bo na oglądanie samochodów w akcji mnie długo namawiać nie trzeba, problem jest z tym, że robi się z tego SF.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Bo to jest tak, jak z filmem "2012".
Absurd goni absurd, ale niektóre sceny w połączeniu z dobrym audio robią wrażenie, do tego człowiek się pośmieje ;)
Chce zobaczyć tą scenę na dużym ekranie i tyle, ale już niekoniecznie latające fury pomiędzy wieżowcami.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Armanig ale wiesz dla mnie LOTR czy też Hobbit to dzieło artystyczne :) tutaj jest wyjątek .. A Szybcy.... to dla mnie takie typowe kino rozrywkowe do obejrzenia z okularami różowymi .. i te efekty dźwiękowe :) ja tam mam do tych filmów sentyment .. aby w kosmos akcja się nie przeniosła to będzie ok.. :)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Jak wyjdzie na BR to kupię najwyżej sprzedam jak będzie lipa... a może być.. ale bardzo ciekawy jestem jak to Rosjanie zrobili.. choć patrząc na nasz kraj to pewnie tylko na dvd wyjdzie :)

Ostatnia edycja:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP

Dotrwałem gdzieś do 3/4, a od połowy miałem dość.
Nie chce mi się nawet komentować. To kpina z widza.
Gadzina wygląda jak kura z kreskówki.
Ktoś kto to "projektował" to coś, powinien popełnić honorowe harakiri. Gdybym to kupił, sam bym je popełnił.
Zmarnowany potencjał.
Jeszcze te teksty - "amerykanie nam pomogą", myślę, co jest, gdzie, po co? Przecież to japoński film.
Teraz widzę, że producentem też byli kowboje. Ech...

Do góry