Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Chyba tak.. nie kojarzę tych zespołów.. wiem że wokaliście tego zespołu kiedyś dziecko porwali dla okupu oczywiście.. dziadostwo.. dobrze że teraz Policja lepiej gania tych bandziorów..

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Na tvn kiedyś był o tym reportaż - gość opowiadał jak do tego doszło porwania.. ewidentnie widać, że te najlepsze zespoły dobrze prosperują robiąc to co robią.. choć opowiadał jakie były początki to masakra.. nie wspominając jak ich firmy oszukiwały .. podobnie Martyniukiem - ten z kolei był u Wojewódzkiego w programie.. a teraz żyje jak Król..:)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Dokładnie - zresztą czym on nie handlował ::) a teraz własnie profesjonalne studio nagraniowe w domu ma.. nasze zespoły rokowe w większości wypadków nie mają.. :) sam dla siebie jest szefem i to on decyduje co będzie na płycie.. i jakiś jegomość z pensją 1500 netto wyskoczy na WP i będzie wyzywał takich gości od ...... śmiech na sali..

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Lolek, dzisiaj nastolatki zarabiają na YT po kilkadziesiąt tyś. msc., a co robią?
Drą mordy, dzwonią do ludzi i robią z nich żarty, wyzywają, przeklinają i pierdzielą od rzeczy, a gimbaza (kilkaset tyś. osób) się cieszy i wpłaca "donejty".
Takie czasy, więc kasa i to ile ktoś zarabia nie ma tu nic do rzeczy.
Tak samo jest z disco polo.
Rockowe kapele nie trzepią kasy, bo przeciętny słuchacz disco polo nie zrozumiałby tekstu, a że tych drugich jest 10x tyle, to jest jak jest.
Nie nabijam się i nie gardzę, stwierdzam fakt.

Rafal7

Banned
Wiesz Lolek, ja też czasem na jakiegoś celebryte pajac albo idiota powiem, ale też dobrze wiem o tym ze on to ma w dupie i żyje sobie lekką ręką, nie to co ja.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Zgoda Armanig ale to nie zmienia faktu że jakaś część z tych ludzi naprawdę jest wykształcona muzycznie, a tym samym umie grać i to nie na jednym instrumencie.. a do tego niektórzy naprawdę wiedzą co to jest biznes.. i jak go robić.. a to nie jest proste pomimo wszystkiego w takim kraju jak Polska.. bo gdyby to było takie proste to wszyscy by zarabiali takie, a nie inne pieniądze.. .. a do tego naprawdę są normalnymi ludźmi i potrafią z klasą się zachować.. a nie pokazywać co to nie on.. ja coś takiego szanuje..

a pamiętam jak byłem na Sylwku i grały zespoły rokowe i ludzie stali w zimnie.. zero zabawy.. a wyskoczył gość od "ona lubi tańczyć" Kolego żebyś Ty widział co się tam działo i to nagle jak z bata strzelił.. :) na ludzi to działa.. a z przykrością patrzyłem jak np Hey grało i "Herbata stygnie zapada noc..." i lipa Kolego nie wiem jak czuł się zespół widząc reakcje ludzi...ale skoro mi było dziwnie to im chyba jeszcze bardziej.. a szkoda bo to fajna kapela była..

Ostatnia edycja:

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Wystarczy przyjechac na kaszuby na Disco Festiwal Kobylnica i zobaczycie jaka radoche ludziom sprawia Disco Polo.

W diso najlepsze jest to ze kazdy uslyszawszy raz refren bedzie potrafil go powtorzyc przez nastepne 3 zwrotki. I to jest w tym najwaznieszjsze. Sam osobiscie uwielbiam bawic sie przy disco....

Zreszta ja slucham kazdego rodzaju muzyki w zaleznosci od hunoru i sytuacji. Henry mnie zarazil troche Polskimi Kapelami Lao Che, predzej nic o nich nie slyszalem.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
W sumie masz rację można wątek założyć na ten film.. :) tylko nie wiem czy to już odpowiednia pora :) Na Transów też dawno temu był założony :) a film dopiero w przyszłym miesiącu..
Idę na Tabu, a potem zobaczę 1 od skazanego na śmierć..

Ostatnia edycja:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Zgoda Armanig ale to nie zmienia faktu że jakaś część z tych ludzi naprawdę jest wykształcona muzycznie, a tym samym umie grać i to nie na jednym instrumencie.. a do tego niektórzy naprawdę wiedzą co to jest biznes.. i jak go robić.. a to nie jest proste pomimo wszystkiego w takim kraju jak Polska.. bo gdyby to było takie proste to wszyscy by zarabiali takie, a nie inne pieniądze.. .. a do tego naprawdę są normalnymi ludźmi i potrafią z klasą się zachować.. a nie pokazywać co to nie on.. ja coś takiego szanuje..

Zgadza się, taki Martyniuk ujmuje skromnością, trochę oderwany jak się go słucha, ale na pewno uzdolniony, no i hajs się zgadza.
Pełna zgoda.
Tyle, że ja piszę o deko innych kawałkach, no wierz mi, niektóre to przecież żenada taka, że hej.
Nie słyszysz tego? ;)
Na którymś kanale leciał ostatnio program, coś na wzór "Idola", tyle, że startowali dicopolowcy.
W jurry Shazza, ten gość co ostatnio zrobił "hita" (zapomniałem nazwę) i jeszcze któryś tam.
Prowadzący z "Boys". No słabe to było, na prawdę. Wierz mi.
Ludzie się bawili, klaskali i szczerzyli zęby, ale to dalej było słabe ;) Obiektywnie.

Uczciwie też trzeba dodać, że dzisiejsze DP (niektóre) to niebo a ziemia w porównaniu do tego co było naście lat temu. Kiedyś na kilometr było widać kto w czym się lubuje, wystarczyło spojrzeć na białe laczki, czy tuning auta i nawet jak miał nowego mesia, to misie, choinki i spojlery (tzw. wiejski tuning) było widać na kilometr, dziś nie odróżnisz i to jest najgorsze ;)
Podsumowując, kto ile kasy się dorobił, mi osobiście zwisa i powiewa, bo znam takich którzy całe życie byli burakami (tandetny lans i szpan), a dziś paniska, bo obracają milionami, ale to dalej ci sami ludzie.

Ostatnia edycja:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Na Netflxie wpadła dziś nowa komedia Sandlera, zwie się "Sandy Wexler".

Tak gdzieś do 3/4 filmu gniot niesamowity, ale już pod koniec do zniesienia.
Ale pal licho film, zastanawia mnie taktyka Sandlera.
Ten ma łeb do biznesu, tłucze te komedie na potęgę i końca nie widać.
Szkoda, że poszedł tą drogą, bo swojego czasu lubiłem gościa, a najgorszym aktorem nie był.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
To te starsze, zanim zaczął robić tasiemce.
Chociaż i tak nic nie przebije tej w motywem na autostradzie, nie pamiętam tytułu, ale to ta gdzie były różne scenki, w tym ta gdzie gość wysadził parking policyjny :)

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Chociaż i tak nic nie przebije tej w motywem na autostradzie, nie pamiętam tytułu, ale to ta gdzie były różne scenki, w tym ta gdzie gość wysadził parking policyjny :)

Kozak film :D
dates_header.jpg

Do góry