Za nic nie zamieniłbym czasów VHS i lektorów
Obraz jak z kreskówki...Widzę Henio że trochę śledzisz polskie kino![]()
Na ten film czeka chyba większość osób.Hardy jednak trochę musi jeszcze popracować nad tym akcentem...![]()
Obejrzę,obejrzęPolecam dobry dramat kryminalny prod holenderskiej. Naprawdę dobry.
Smaku dodaje obraz czarno-biały
Everly (2014) - IMDb
Dla mnie to było połączenie "Maczety"/"Sin City" (trochę nierealnych scen,ale nie aż tak bardzo jak w tych filmach),"Adrenaliny" (dzwoniący co jakiś czas telefon z dziwnym dzwonkiem),"Lucy" (kobieta w roli głównej rozwalająca między innymi azjatów),"John Wick" (goście w garniakach,bardzo dobry montaż,długie kadry nietrzęsącej się kamery,co było dla mnie największym plusem,bo to jak zmontowali sceny w "Uprowadzonej 3" to po prostu porażka.Dodatkowo dużo krwi).
Ogólnie film jest trochę kiczowaty z prostą fabułą (w pewnym zamierzeniu),ale mi się nawet podobało.Czuć było trochę stary klimat akcyjniaków![]()
"Red 2" podobał mi się bardziej od części pierwszej.Ale to już bardziej kino komediowe...![]()
Najlepszy film dzisiejszego dnia polecił mi bracholek
Wolf (2013) - IMDb
Bardzo dobry i mocny dramat kryminalny z domieszką sporu.Mało znana produkcja,jednak godna obejrzenia.Dodatkowo tak jak Edi pisał,czarno-biały kolor dodawał klimatu
Trailer dla przypomnienia :
https://www.youtube.com/watch?v=BO6CQv8CGEY&app=desktop&persist_app=1&client=mv-google&hl=pl&gl=PL
P.S
Ciekawe co się stało w szatni...![]()
Caparzo,jakie lubisz komedie ?Osobiście trawię dużo gatunków humoru...
Dzisiaj poszedł mały maraton
Glupi i glupszy bardziej (2014) - IMDb
Gorszy od poprzedniej części.Sporo cienkich żartów,jednak były także takie przy których się uśmiałem...![]()