Czy w filmie było o tym ,że rząd kiedy dowiedział się o jego pedrylstwie, cofnął mu wszystkie prawa w wyniku czego się powiesił?
W końcowych napisach,było coś wspomniane o tym że popełnił samobójstwo.
Jego biografię znam pi razy okdpowiadałem tylko Lolkowi na temat Polaków...
![]()
Od kilku dni zaczynam badać temat seriali,ponieważ niestety baaaaaaardzo długo się nimi nie interesowałem....Widzę że przed rokiem 2000,oprócz seriali komediowych,z tych bardziej popularnych nie było tego zbyt dużo - "Twin Peaks","Z Archiwum X","Rodziana Soprano" - czyli to,co prawie każdy oglądał.Oczywiście były także seriale do których mam sentyment,typu "Policjanci z Miami".Jednak coś mi się wydaje,że dzisiaj,oprócz świetnej muzyki,mogłoby już nie być tak pięknie...
Z kolei po roku 2000 zaczęła się masówka seriali i widzę że ta masówka jest na naprawdę wysokim poziomie...
Teraz zobaczcie,że sprawa ma się zupełnie odwrotnie niż w przypadku filmów.Najwięcej dobrych seriali jest po roku 2000 a z kolei najwięcej dobrych filmów było przed tym rokiem...
Teraz oglądam serial "Gomorra"Jako że lubię klimaty kryminalno/gangsterskie chciałem wziąć się później za "Prawo ulicy".Przeczytałem jednak,że w wakacje mają wypuścić wersję HD,więc poczekam i chyba zarzucę sobie "Breaking Bad".Jak tam ten serial![]()
Zapraszam na Everest. Kulisy tragedii , oraz widoki. http://everestavalanchetragedy.com/
Bilety miałem za friko.![]()
Jak nie widziałeś, to po Gomorra, zobacz Sons of Anarchy, przypadnie Ci do gustu.![]()
Hehe. Bojkotowac fajny film, bo za malo w nim Polakow. Dobre!
Polscy lotnicy DOSLOWNIE URATOWALI GB, a nie zaproszono ich nawet na parade zwyciestwa*. Czy w zwiazku z tym powinnismy bojkotujac kinematografie, rezygnowac z kultury, czy poznawania historii o ktorej najwiecej do powiedzenia maja "zaklamancy" z UK? A moze z szabelka na plakaty? Hej, hej ulani, malowane dzieci!
* - Ktos jednak po latach potrafil uderzyc sie w piersi
The Untold Battle of Britain - Channel 4
Widziałem chemika(Breaking Bad) , dwa sezony i dwa odcinki 3 sezonu. Najlepszy pierwszy sezon.
Braciak, cytuj dobrze gazety, nie pobity, tylko przepity, bo to byłeś Ty , ten drugi w kinie. Nie zrzucił ze schodów, tylko schody zaczęły się , jak skończyła się zawartość butelki.![]()
![]()
To ja w końcu widziałem ten film ?...bo już nic nie pamiętam :niewiem:![]()
...może napijmy się...![]()
Demokracja nie jest wolnoscia do oglaszania swiatu o "swoich sprawach, czy powodach".Ale to jest moja sprawa czy dany film kupię czy też nie i z jakich powodów to robię... Nikomu nie zabraniam iść do kina na ten film czy kupować film jak już pojawi się w sklepie... To się nazywa demokracja..
Sir Anthony Hopkins tez widzial i tak go wzielo, ze obejzal wszystkie sezony ciurkiem, po czym zadzwonil do aktora odgrywajacego glowna role z gratulacjami i wyrazeami uznania za jego gre aktorska.
Demokracja nie jest wolnoscia do oglaszania swiatu o "swoich sprawach, czy powodach".
Demokracja nie usprawiedliwia, ani nie nadaje bezmyslnosci, czy glupocie powagi. Do napisania czegos idiotycznego niepotrzebna jest demokracja, wystarczy nauka pisania.
Moze w przyszlosci, celebruj powszechne szkolnictwo, zamiast naduzywania tego terminu. Wszyscy czytelnicy z pewnoscia to docenia.
To dobry pomysł.Przy pierwszej i drugiej butelce przypominają mi się niektóre wydarzenia...
Po następnych flaszkach,znowu nic nie pamiętam...![]()
Co do chemika, syn opierdzielił całość, podobało mu się i namawia mnie do kontynuacji, bo później jest coraz ciekawiej. Jego słowa: Najlepszy serial, jaki widziałem.![]()