dooobre ... to uświadom nas jaki to musi być "sygnał" aby ich nie było (artefaktów)U mnie migotania obrazu brak, a artefakty to tak jak pisze MCR, wina jakosci sygnalu
Ostatnia edycja:
dooobre ... to uświadom nas jaki to musi być "sygnał" aby ich nie było (artefaktów)U mnie migotania obrazu brak, a artefakty to tak jak pisze MCR, wina jakosci sygnalu
dooobre ... to uświadom nas jaki to musi być "sygnał" aby ich nie było (artefaktów)
wejść w menu i szukać
po aktualizacji wkońcu tv czyta polskie napisy czy nie ?
Piszecie, ze ten najnowszy soft jest całkiem niezły. Ale jest tylko lepszy od kilku poprzednich czy lepszy nawet od 133.5? Czy ktoś może zmienił właśnie 133.5 na ten najnowszy i może się podzielić wrażeniami? Przymierzam się do aktualizacji po tych pochlebnych opiniach ale w razie czego nie chciałbym się potem bawić w downgrade
tak, wcześniej był u mnie 133.5 obecnie najnowszy czyli 155.85, jest dużo lepszy, przede wszystkim o wiele stabilniejszy (nie zawiesza się), ma szybsze menu, nie psują się wreszcie napisy dla niesłyszących, co dynamicznego podświetlenia to jeszcze do końca niewiem jest na pewno co najmniej podobnie a nawet lepiej
Ale co znaczy pen OK? Masz na nim fat32?.. może robię coś źle? pen jest ok ...