No i stalo sie
zakupilem pionka DVR-555H-S a do tego onkyo 605 i Jamo 606 ( zdecydowanie przekroczylo to moj zakladany budzet... ), ale mysle ze bede zadowolony.
Wczoraj zamowilem u Kikiego a dzisiaj juz bede go mial
( z tak blyskawiczna wysylka to sie jeszcze nie spotkalem ) . Cena pomimo, ze zalamujaca to nawet sporo nizsza niz gdybym chcial poskladac ten zestaw z najtanszych sklepow na skapcu...
Zdecydowanie polecam zakupy u KIKIEGO :]
Co do sprzetu to wrazenia przedstawie po odpaleniu
( juz nie moge sie doczekac ).
kinwoj
Jesli chodzi o porownanie tych 3 nagrywarek to tez bardzo dlugo sie zastanawialem. Trzeba dokladnie przemyslec co od niej oczekujesz.
Samsung jest napewno najbardziej uzyteczny - duzy dysk, usb z mozliwoscia kopiwania w dwie strony ( rowniez divixow - czego nie ma pioneer ) i powiem szczerze, ze bylem juz prawie na niego zdecydowany...
Ale... stwierdzilem, ze divix faktycznie nie warto odtwarzac na nagrywarce ( male napisy itp... ) i, ze kupie sobie jakis dvd ( czytajace wszystko ) za 150 zl ( albo jak sie da to naprawie z gwarancji swojego korra ) wiec najwazniejszy argument przemawiajacy za tym sprzetem stracil dla mnie znaczenie. Dodatkowo samsung ma skalowanie do 1080i - i podobno przy dobrym TV ( full HD ) jest to zauwazalne!!!
Pozostaly dwie na placu boju... I tu powiem tak, gdyby panas EH-67 mial USB ( akurat dla mnie mozliwosc kopiowania mp3 i zdjatek z tego nosnika jest bardzo wazna ) to nie wiem co bym zrobil ( korcil mnie w niej duzy dysk oraz bardzo duzo pozytywnych opini ).
I tak padlo na pionka 555 ( jedyny minus dla mnie to dysk 160 GB - ale w sumie czy to jest malo...
) - z opini wielu fachowcow podobno najlepiej radzi sobie ze skalowaniem do 1080p - obraz jest najladniejszy. Jak jest w praktyce to przekonam sie pewnie dzisiaj
Takze musisz sobie przemyslec co dla ciebie jest najwazniejsze...
Pozdrawiam