robcio napisał:Pioneer DVR555 - Pewne i prawda sprawdzona doświadczalnie, jeśli chodzi oczywiście o divixy - pozostały materiał - zdjęcia i muzyka zgrywa się bez problemu - pozdrawiam.
DODALEM JESZCZE JEDNO PYTANIE. bARDZO PROSZĘ O PILNĄ ODPOWIEDŹernet napisał:No, to skoro sprawdzasz... , to mam 2 pytania:
1) Czy przy ustawieniu Timer'a i nagrywania z "kablówki " są rejestrowane nazwy nagranych programów ( zazwyczaj sa one zczytywane z teletextu ) ?
2) Czy mp3/ jpg mozna odtwarzać bezposrednio z Pendriva czy trzeba najpierw nagrać na HDD ?
3) Czy jest możliwe DOKŁADNE ( CO DO MINUTY ) ustawienie początku i końca czasu nagrywania. Pytam, bo np. w Panasonic'u DMR-EH67 można ustawić TYLKO " w skokach " co 30 min.
4) Czy podczas programowania z Timer'em podczas wyboru kanalu wyswietla sie np. "Prog 1", Program 2 " itd. czy tez wywietlane są nazwy programów nadanych przez uzytkownika ? Np TVP-1,
Polsat itd.
robcio napisał:ad. 3 jest możliwe ale tylko w guide plus+ a w prostym timerze co 15 minut
"rozumka"robcio napisał:można - tylko trzeba zastosowac guide plus +
robcio napisał:Zapomniałem - jak sie DVR 555 sprawuje? - jako źródło DVD Video - znakomicie - co do muzyki mp3 i CD - jeszcze konkretnych testów nie wykonywałem - ale mogę się pobawić
robcio napisał:Różnica jest tylko w pojemności dysku - więc odpowiedź prosta - co do tego zestawu - zastanowiłbym sie