Proponuję posłuchać z kilkoma dobrymi integrami i myślę, że będziesz zadowolony z tego co usłyszysz.., a nawet byłem świadkiem takiego testu, że podłączyliśmy A-klasową integrę Accu 650 2x60W w 4 omach w A klasie i z paluszkiem sobie poradziła z B&W 804, ale to nic na jakieś powiedzmy 60-70%, dla niektórych nawet więcej poradziła sobie z B&W 803

kolega znajomego stawiał porządny trunek i nie wierzył temu co zobaczył.. Postawiliśmy Accu 480 tkę (2x373 W w 4 omach w teście) do B&W 802 i również w tym przypadku, był ktoś kto twierdził, że nawet nie poruszy głośników w tych kolumnach i zdziwiłbyś się bardzo jak poruszyła..

Tylko potrzebna jest integra, a nie coś co udaje ją ładnym wyglądem.. Oczywiscie, że osobiście nie kupiłbym 802 do integry, ale do 803 tak jak podłączaliśmy na spokojnie i radość niesamowita z tego co się słyszy.. Jutro esoteric idzie na pierwszy ogień, zobaczymy jak ta zabawka się prezentuje z Dynkami , z B&W już testowałem i byłem zadowolony. W listopadzie lub w grudniu mam nadzieję, że już będą luxmany do testowania w Top hifi, bo z tymi integrami jeszcze nigdy nie miałem doczynienia...
Inny kolega mając Accu 470 postanowił przetestować najniższe dwie końcówki i pre z Maka i tak się nimi bawił i z ciekawości zamówił na odsłuch Accu 480 grało to wszystko ze scala V1, efekt tej zabawy był taki, ze 470 odsprzedał do salonu , maki wyjechały z powrotem do drugiego salonu, a a on dopłacił do 480 i teraz właśnie ta integra mu pogrywa ze wspomnianymi focalami. Na 480 w tej chwili takie jest zapotrzebowanie, że trzeba czekać około 3 miesięcy na dostawę..

Sonusy lubisz, że tak dużo modeli słuchałeś ? Prywatnie moze masz SF?