Jak grają nie wiem, za jakiś czas będę wiedział, a jeśli chodzi o kolor to kwestia gustu ja o tym nie dyskutuje, bo jakbym miał napisać co np myślę o białych kolumnach to .. więc generalnie podchodzę, że na każdy kolor jest potencjalny nabywca.. nawet na pomarańczowe skoro są Producenci , którzy "malują" kolumny w tym kolorze. Ważne aby to potencjalnemu klientowi kolumny się podobały, a nie użytkownikom z forum. I ostatnia sprawa na żywo lepiej to wygląda, zdjęcie nie oddaje tego koloru, pomio, że to nie moja bajka, ale wygląda to lepiej niż na zdjęciu. Najlepiej zobaczyć sobie jak wygląda kolor Accu na zdjęciach, a potem iść do sklepu i zobaczyć na żywo i zobaczysz o czym mówię..

Tak samo można zobaczyć zdjęcia SF ST, czy też B&W 802 w tym brązie na połysk, które wkleiłem , a potem iść i zobaczyć te kolumny na żywo .. zdjęcia rzadko oddają to co oko widzi na żywo.. Natomiast samo wykonanie jest bardzo dobre, a kolor to już każdy sobie wybierze dla siebie, aby tylko była kasa na kolumny + elektronikę, natomiast te w czerwieni wyglądają świetnie z tego co na zdjęciach widziałem, a jeszcze np. są granatowe...jakieś siwe na połysk, plus wiadomo czarne połysk - "drugi mój ulubiony lakier"