[Nasze Zestawy AV] Moje zabawki

Piramida

Well-known member
Bez reklam
wygladaja jak obite tabimi panelami podlogowymi :)

DaringCanineBichonfrise-size_restricted.gif

:-D

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Jak grają nie wiem, za jakiś czas będę wiedział, a jeśli chodzi o kolor to kwestia gustu ja o tym nie dyskutuje, bo jakbym miał napisać co np myślę o białych kolumnach to .. więc generalnie podchodzę, że na każdy kolor jest potencjalny nabywca.. nawet na pomarańczowe skoro są Producenci , którzy "malują" kolumny w tym kolorze. Ważne aby to potencjalnemu klientowi kolumny się podobały, a nie użytkownikom z forum. I ostatnia sprawa na żywo lepiej to wygląda, zdjęcie nie oddaje tego koloru, pomio, że to nie moja bajka, ale wygląda to lepiej niż na zdjęciu. Najlepiej zobaczyć sobie jak wygląda kolor Accu na zdjęciach, a potem iść do sklepu i zobaczyć na żywo i zobaczysz o czym mówię.. :) Tak samo można zobaczyć zdjęcia SF ST, czy też B&W 802 w tym brązie na połysk, które wkleiłem , a potem iść i zobaczyć te kolumny na żywo .. zdjęcia rzadko oddają to co oko widzi na żywo.. Natomiast samo wykonanie jest bardzo dobre, a kolor to już każdy sobie wybierze dla siebie, aby tylko była kasa na kolumny + elektronikę, natomiast te w czerwieni wyglądają świetnie z tego co na zdjęciach widziałem, a jeszcze np. są granatowe...jakieś siwe na połysk, plus wiadomo czarne połysk - "drugi mój ulubiony lakier"

Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
To teraz czas na nowy lakier w 804... są promocje na białe, więc pewnie im sie nie sprzedaje za bardzo ...

amazing unique baby names

Na żywo wygląda ten lakier lepiej niż na zdjęciach, aczkolwiek lepiej takie kolumny się prezentują w salonie robionych na bardziej nowoczesny, aniżeli z ciężkimi meblami*** z drewna, oczywiście wg*** mojej skromnej osoby. Do cięższych mebli to jeden jedyny lakier od B&W pasuje :) oczywiście żartuję....***

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Musiałbym zdjęcia przesyłać do Admina i prosić o zamienienie ich na to co jest w chwili obecnej w tym pierwszym poście. Szkoda czasu, jak przyjdzie czas na zmianę to wtedy nowe wkleję zdjęcia :) A jak ktoś chce koniecznie zobaczyć to i tak jest w stanie to uczynić :) w internecie nic nie ginie jak się coś wrzuci .. :)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
W tym samym miejscu nie da rady wstawić samemu, bo nie ma możliwości edycji tego postu. Tak było do tej pory, raz już zmieniałem te zdjęcia i była możliwość tylko poprzez napisanie do admina i wklejenie mu zdjęć i on sam zmienił.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Kilka słów twórcy nowych kabli zasilających AQ, które przerosły popularnością oczekiwania samego Producenta. Choć wiadomo, nie każdemu podpasują.

[youtube]TBPK2me3BmE[/youtube]

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Dzisiaj przyszły w prezencie dwa absorbery akustyczne Addictive Sound troszkę Panowie powiększyli je, bo oryginały są 100x50x10, a moje zostały zamówione 120x60x10. Specjalnie wkleiłem zdjęcie jak są zapakowane, bo trzeba przyznać, ze robią to z wielką starannością i widać, ze dbają o klienta. Samo wykonanie ich jest naprawdę dobre i adekwatne do wydanej kasy.

Dziękuję Kolego Borixon.. :)

image post online

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Lolo na ich stronę wejdź, wszystko tam masz napisane... a najlepiej zadzwonić i z nimi pogadać.. mili Goście...

lolek126

Well-known member
Bez reklam
A ja dzisiaj wszedłem do Nautilusa pogadać o odsłuchu i jak wyjmowali ze skrzyni nowe confidensy 30 w kolorze to kilka fotek zrobiłem, aczkolwiek u nich ciężko zrobić komórką zdjęcie, najlepiej po południu, a kiedy słońce zawita to już jest tak, anie inaczej ze zrobieniem zdjęć, a szczególnie , kiedy jest tego typu fornir.
Jak dla mnie świetnie wyglądają na żywo, dużo lepiej niż te jasne, ale wiadomo kwestia kto co lubi... mi się podobają, a byłyby idealne jakby deczko były jaśniejsze to wtedy ta struktura byłaby bardziej widoczna przy słońcu. Ale reasumując naprawdę robią wrażenie i mogą się podobać.
A i jeszcze nie mają założonych kolców na tych zdjęciach. W rzeczywistości kolumna ma wys. bodajze 136 cm, bo na nie wszystkich zdjęciach jest to widoczne :)

comerica bank close to me

direct link to image
frost bank locations near me

Ostatnia edycja:
Do góry