Byłem dzisiaj w Nautilusie, bo dostałem cynk, że przyszły nowe C10 i C30 według mojej skromnej opinii kolumny ładnie wyglądają, fornir to nie to co ja osobiście lubię ( ja jestem zwolennikiem ciemniejszych kolorów np czerwieni, brązu itp), ale tak sobie myślę, że ten konkretny kolor może niektórym przypaść do gustu, ale to kwestia indywidualnego podejścia do sprawy. Samo wykonanie kolumn, przypatrywałem się dosyć dokładnie i naprawdę nie ma czego się czepiać, bo jest to poziom z wysokiej półki i to naprawdę widać, pomimo, że te konkretne nie były*** na wysoki połysk , gdzie taki fornir bardziej wpada ludziom w oczy. Chyba, że ktoś jest zwolennikiem matu to wtedy wiadomo żaden połysk nie robi na takiej osobie wrażenia.***
Mi kolumny naprawdę się podobają i pomimo, że dalej (chyba) jednak uważam, że z wyglądy SF ST bardziej do mnie przemawiają to nowa seria Confidence*** podoba mi się. Napisałem chyba, bo muszę zobaczyć na żywo te kolumny w czerwieni i wtedy będę wiedział na 100%. Pytanie pozostaje jedno jak zagrają, ale to za kilka tygodni się człowiek przekona jak się umówię na odsłuch. Na razie się wygrzewają w salonie i to również mówię o tym słońcu naturalnym

co na zdjęciach będzie widoczne za co z góry przepraszam. I niestety zdjęcia z tel. są robione , więc*** niektóre zdjęcia troszkę przekłamują wymiar rzeczywisty ..***
Warto też wspomnieć o monitorach w tym sensie, że jeśli ktoś myśli sobie, że to są takie od sobie monitorki to na żywo grubo się zdziwi, to są naprawdę duże, powtórzę duże monitory jeszcze większe niż monitory z serii "kontur".. a też tamte malutkie nie są

to te robią naprawdę wrażenie.. są ogromne...***
eastern bank locations and hours