Wiesz Heniu to nie jest takie pewne czy to będzie Accu, na pewno jest to marzenie w większym lub w mniejszym znaczeniu tego słowa.. sprawdzam i inne integry , porównuje je do siebie np byłem na takim teście Mak 8000 kontra Accu 470 i biorąc wszystkie za i przeciw Accu jednak był fajniejszy w kilku aspektach. Kolega też sprawdzał obecną 480 kontra wspominany Mak i tutaj była jeszcze większa przewaga Japończyka , ja tego nie słuchałem, więc pewnie też będę chciał porównać. Plus dochodzą kolumny, gdzie też nie jest przekonany , że ta jedna jedyna to jest dla mnie.. Czekam na nowe Dynki aż się pojawią i proszę Boga aby ich nie schrzanili, aby to był dźwięk z poziomu C2, c4.. jak będzie to się okaże.. liczę, że będzie lepiej.. Też bardzo bym się cieszył jakby wyszły nowe olimpijki

i móc je sprawdzić.
A jeśliby się okazało, że to byłaby ta integra do której gdzieś sercem jest mi najbliżej to i tak czekam (a ma to nastąpić w przyszłym roku) będzie nowy odtwarzacz cd, następca tego co dzisiaj jakby coś to bym pewnie chciał go zakupić.. Reasumując w połowie przyszłego roku będę chciał już na poważnie zabrać się za testy kolumn w kontrze do wyboru wybranej juz elektroniki, którą zakupie w tym samym czasie jak już wybiorę kolumny.. A do tego dochodzi jeszcze całe okablowanie od A do Z. I najlepiej to chciałbym KD wywalić w kosmos , a wtedy kupiłbym to co najbardziej bym chciał, ale na to nie ma zgody od Rodziny, KD musi być .. A w tym roku to mam inne zadanie do wykonania i już jestem w trakcie szukania to znaczy, szukamy z Bratem mieszkania na parterze dla Mamy i muszę, że tak powiem troszkę wyskoczyć z portfela i dołożyć do tego tego interesu. Ale najgorsze jest to, ze myślałem, iz zona troszkę pojeździ autkiem , które jej kupiłem, okazuje sie , że nie jest za bardzo zadowolona i za jakieś 3 latka znowu szykuje mi się wydatek,. a który nie był zaplanowany w budżecie

.. w dupe jeża.. Ale czasem tak jest, życie.. a w tym wszystkich jest jeszzce hobby i to niejedno

Ale obiecałem sobie, że jak już teraz coś kupię to już koniec z elektroniką , tylko będe słuchał muzyki, zapominam o jakiejkolwiek wymianie..

kiedyś trzeba powiedzieć STOP, bo to nie ma końca.. zawsze coś będzie lepiej.. a życie nie kończy się na muzyce..