Sam boss jest oK sympatyczny gaduła. ps gdzie temat kapusty i on sam?
Sam boss jest oK sympatyczny gaduła. ps gdzie temat kapusty i on sam?
Harlejowieca oni są specyficzni
w sensie pozytywnym... A co się dzieje z Kapustą ?
ale już ku... chińskie rączki podłapały i jak ktoś chce się popisać tym kablem ( gdzie na oryginał nie stać) na na pewnym portalu może sobie kupić ala trzy korony za powiedzmy 3-5 tys zł. Teraz można zadać sobie pytanie dlaczego tak się dzieje?
Kupiłem jako podróbki oczywiście, bo oryginały są 10x droższe, a urządeń do zasilenia trochę mamDrunk mam pytanie te wtyki kupiłeś jako oryginalne Oyaide ? Czy chińskie rączki uczciwie w aukcji napisały, że to jest ala Oyaide?
A wsrod ludzi nie znajacych tematu chyba nie ma sensu chwalic sie zakupem kabla za niby kilkadziesiat tys....
ale moze ja sie nie znam...
Czyli chyba nie jestem taki głuchy. Dawno temu kupiłem dwa komplety Oyaide; parę "zwykłą" oraz rodowaną. Sam oprawiłem w nie zwykły kabel zasilający. W moim systemie miałem podobne odczucia, że rodowany jakby nieco lepiej, ale było to na granicy mojej percepcji i raczej brałem to za autosugestię. Poza tym to zwykły kabel, nie żaden audiofilski, tyle, że średnicy 13mm. Na pewno nie było to tak jak napisał Twój kolega, że było to mocno słyszalne, u mnie raczej ledwo...
Idę lepiej na szklaneczkę trunku...![]()
Kupiłem jako podróbki oczywiście, bo oryginały są 10x droższe, a urządeń do zasilenia trochę mam. Kupiłem też sobie parę oryginalnych Furutechów dla porównania i jako punkt odniesienia, które wykonane są identycznie, a różnicy w brzmieniu nie odnotowałem(może była zbyt mała, bo nie wsłuchiwałem się na siłę). Tyle póki co mogę napisać odnośnie moich obserwacji w dziedzinie wtyków zasilających
ps. Kabel DIY(Supra) mam tylko pomiędzy dc-blockerami a listwą, bo do urządzeń bezpośrednio wpięte mam PS Audio(w sumie 5szt.). Jak będę miał trochę zbędnej kasy to wymienię Supry na Furutech'y, bo jest spora różnica, ale wtyki nie robią dla różnicy wartej ich ceny.