[Nasze Zestawy AV] Moje zabawki

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Domyślam się...:eek:k: ale nażywo wrażenie robią nawet na tych co do polskich kabli mają duży dystanas lekko mówiąc😃

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Nie mam pojęcia - nie stać mnie na takie kable to wiesz ... nie interesuje się zbytnio... a nawet jakby było mnie stać to i tak zasilające kable kipiłbym tańsze niż ten ze zdjęcia...ale na żywo tak jak pisałem wrażenie robi...

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Dla tych co chcą zobaczyć najdroższy albo jeden z najdroższych kabli zasilających na świecie wklejam kilka zdjęć - siletcha 3 korony... kumpel właśnie odebrał kabel na testy..

Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Dla mnie największe wrażenie z tej serii pod względem wizualnym robią IC...co nie oznacza że głośnikowego bym nie przytulił od bogatego Mikołaja😜 cała seria to marzenie wielu audiofilów...

Pakolo

Well-known member
Bez reklam
Skoro poszło na priva to pewnie cena dobrego samochodu:D
Lolek Twój znajomy paragony czy fv ukrywa przed żoną? :)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
To kwestia kto co uważa za fajne auto.. :- ) ale niewątpliwie wielu nie ma aut w tej cenie.. co 1,5 metra tego kabla, a 2 m (najczęściej kupowany przez audiofili) to kolejne niezłe pieniądze .. A Kolega nie kupuje tego kabla tylko testuje.. kupuje niezły kabel zasilający ale powiedzmy za połowę tego co ten Siltech ..

Pakolo

Well-known member
Bez reklam
Nie wiem czy dobrze googlowałem, ale wyszło mi że za 2m odcinek tego kabla miałbym Audi A4 2017 rok w niezłej opcji wyposażenia z salonu oczywiście:D

Chyba założę grupę przestępczą i będziemy napadać na zamożnych audiofilii.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
No i nie ma się z czego śmiać, trzeba uważać.
Nie chce rozwijać tematu w tym wątku, ale całkiem nie dawno taxiarz opowiadał jak inni jego "koledzy" współpracują z typami i wiadomo kto gdzie się wprowadza i jaka sytuacja, a niektórzy lubią się pochwalić obcemu gościowi, szczególnie jak ktoś wraca po drinku z miasta.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Nie wiem czy dobrze googlowałem, ale wyszło mi że za 2m odcinek tego kabla miałbym Audi A4 2017 rok w niezłej opcji wyposażenia z salonu oczywiście:D

Chyba założę grupę przestępczą i będziemy napadać na zamożnych audiofilii.

Kolego aż tak drogi nie jest .. to jest zasilający a one są tańsze :- ) głośnikowy z tej serii to wtedy takie A4 kupujesz nową z salonu.. na spokojnie,.,

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Moj post wczesniejszy moze licho zabrzmial...

Napisz juz ta cene tego kabla. Nic ostatnio na forum sie nie dzieje to chociaz pomarudzimy na temat ceny tego kabla :)

Ostatnia edycja:
Do góry