Ja mam jeden tv z androidem i na razie powiedzmy, że jest ok.. ale dlatego jest ok gdyż wielu rzeczy nie robię tak jak to robi większość osób, które ma tv z antkiem .. i okłamałbym gdybym powiedział, że mam jakieś mega problemy.. co nie oznacza ze nie ma ich... np nie ściągam filmów i nie oglądam poprzez np Kodi czy inne odtwarzacze.., nie korzystam z tv jako przeglądarki internetowej.. z wielu rożnych aplikacji nie korzystam które zamulają system operacyjny w tv... dlatego karty do tv jak kiedyś będę wymieniał tv w salonie, który jest bez antka raczej bym na to się nie zdecydował.. natomiast tv z dekoderem współpracuje bez problemu - nie mam żadnych problemów.. problem tych tv jest w tym, że powinny mieć lepsze bebechy.. a teraz dobry smartfon ma więcej pamięci RAM niż tv z górnej półki.. i niestety troszkę to szwankuje.. plus brak panowania nad aktualizacjami systemu operacyjnego. Potrafią rożne dziwne szopki się dziać po aktualizacji tv..
A niestety kilka marek tv na 100% nie kupię (przynajmniej na chwilę obecną) żeby nie wiem co..