Mydlenie oczu płytami, a ja się pytam który drucik wygrał?
Odwracam waszą uwagę, ale co nie którzy są bardzo czujni....

Nie bawem wszystko się okaże, od kilku gram na jednym i tym samym kabelku i dzisiaj musze go z ciężkim sercem zwrócić ale chyba nie bawem do mnie wróci. .
Jak wszystkie z biedronki [emoji16]
Tu niechodzi gdzie kupujemy płyty tylko jak są one nagrane. Kupuje masę płyt i wiele płyt upolowalem w promocjach czy to Media markt, empik czy biedronka. .. to są te same płyty. Już się nie raz przekonałem, że najsłabiej wypadają płyty składanki np. Jest płyta Dire Straits z taką czerwona gitara. Są na niej nagrane wszystkie najbardziej znane przeboje. Ale co się okazuje że są one mocno skompresowane po to aby jak najwięcej upchac na jedną płytę piosenek. Po włączeniu płyty Dire straits z której wyciagneli ta piosenkę , ten sam utwór brzmi o wiele lepiej. Jest dynamika, czystość przekazu itd. Mam wszystkich płyty tego zespołu i mam bezpośrednie porównanie.
Dlatego jeśli ktoś chce posłuchać w lepszej jakości dany utwór polecam kupować płyty na których jest dany utwór. Natomiast jeśli ktoś chce mieć wszystkie ulubione utwory danego artysty na jednym krążku kupuje składanki. Ja kupuję te i te...