Tu polowy ludu już praktycznie nie ma. Kapusty, Borixona, Savrona, Bali, Wredmanów, Raf, Snikersa, Henry i wielu wielu innych... Zdziadziali wszyscy i siedzą pod pantoflem
w sumie Piramida jak tu przyszedł to też miał 10 lat
Tu polowy ludu już praktycznie nie ma. Kapusty, Borixona, Savrona, Bali, Wredmanów, Raf, Snikersa, Henry i wielu wielu innych... Zdziadziali wszyscy i siedzą pod pantoflem
Jedynie Piramida siedzi na etacie i zabawia towarzystwo.
Do pewnych oczywistości trzeba po prostu dojrzeć (tak jak do bycia np. ojcem).to forum żyje teraz jednym tematem i wiadomo którym.. To forum wegetuje i umrze śmiercią naturalną, nawet nie można Admina użyć, aby zrobił to co powinien, ale napisz źle o oledzie to Kolego minuta osiem i post usunięty.
Nie wiem czy o mnie Ci chodziło ale jestem, jestem. Tylko mało piszę. Odzywam się tylko tam gdzie mam coś do powiedzenia [emoji1].Tu polowy ludu już praktycznie nie ma. Kapusty, Borixona, Savrona, Bali, Wredmanów, Raf, Snikersa, Henry i wielu wielu innych... Zdziadziali wszyscy i siedzą pod pantoflem
Jedynie Piramida siedzi na etacie i zabawia towarzystwo.
Black już od dawna tu nie pracuje..., tyle mogę..."Blackninja" zawsze pomagał i usuwał co trzeba, wystarczyło napisać. Swoją drogą gdzie jest, jakoś łyso na forum bez niego?
tak zawsze było i jestAdmin nie robi żadnych usunięć jak napiszesz, zgłosisz itp..
Tak zawsze było, jest i będzie.. ale jak napiszesz źle o oledzie w 30 min postu nie ma.. d
Już tak się dzieje od 10 lat...To forum wegetuje i umrze śmiercią naturalną
Tak jest nie tylko na tym forum, na każdym, i nietylko w sieci. Widzę to każdego dnia w sklepie czy na ulicy...A u nas (...) osoby ciągle muszą wepierdol ludziom po forach dać, aby sobie humor polepszyć (...) Masakra.
Powiedziałbym odwrotnie, - tylko oni mieli cohones, by olać to, to się tu wyprawia...Tu polowy ludu już praktycznie nie ma. Kapusty, Borixona, Savrona, Bali, Wredmanów, Raf, Snikersa, Henry i wielu wielu innych... Zdziadziali wszyscy i siedzą pod pantoflem
Ja tam biorę wszystko,co pisze Kiki,na poważnie
Ja tam biorę wszystko,co pisze Kiki,na poważnie
Troja
Film klasyka, który nie ważne kiedy się ogląda zawsze sprawia radość. Niestety jakość obrazu mocno odstaje od dzisiejszych produkcji.