Ok, będę informował na bieżąco o swoich rozterkach zakupowych...tylko jest problem bo wszystko juz mam w miare świeże i nic nie planuje zmieniac/kupować.
Ale masz XONE, możesz wrzucać recenzje poszczególnych gier na konsolę.
Ok, będę informował na bieżąco o swoich rozterkach zakupowych...tylko jest problem bo wszystko juz mam w miare świeże i nic nie planuje zmieniac/kupować.
strazakp - nie pękaj chłopie, masz jeszcze tyle do kupienia i testowania :
piekarnik, lodówka, mikrofala, pralka itd...
No własnie czemu tu nie ma na forum testów pralek czy lodówek czy zmywarek...
Przecież są lodówki z wbudowanymi TV w drzwi...
Blanding? O matko...W kwestii XO udzielam sie gdzies indziej
Oglądam właśnie mecz na nsport i lekko drażnią cienkie jakby paski podczas szybkiego ruchu kamera (tj ten blanding?). Jak to zniwelować ustawieniami?
P.S. Zadzwonie jutro z ciekawości do Euro i zapytam jakie sa warunki zwrotu tv do sklepu i jak/na co się przygotować chcac oddać tv.
Każdy inaczej postrzega to co widzi. Do mnie kolory sa OK a plynnosc tez bez zastrzeżeń wiec nie wiem co masz na myśli pisząc ze "na tenisie pilka stoi"????Strazakpl@
Sfagier miał Tego Sony całe 2 dni wczoraj byłem u niego i niestety tylko porażka
Zupełnie nie rozumiem Twojego zdania ze masz żywe kolory ale wtedy na tenisie piłka stoi !
Wymienił na Panama 750 i to jest BAJKa
Nie bawiąc się w internet bo to go nie bawi ale to w podobnej cenie TV o klasę lepszy !
Nie wiem czcy widziałeś 750 ale jest Klasa
Pomysł
Strazakpl@
Sfagier miał Tego Sony całe 2 dni wczoraj byłem u niego i niestety tylko porażka
Zupełnie nie rozumiem Twojego zdania ze masz żywe kolory ale wtedy na tenisie piłka stoi !
Wymienił na Panama 750 i to jest BAJKa
Nie bawiąc się w internet bo to go nie bawi ale to w podobnej cenie TV o klasę lepszy !
Nie wiem czcy widziałeś 750 ale jest Klasa
Pomysł
Tez prawdaKupować teraz dinozaura FHD, mając na YouTube mnóstwo rewelacyjnych filmów w 4K potraktuję delikatnie, jako rozrzutność. Za 2 lata nie będzie się chciało na niego patrzeć
No to kiepsko Trudno zostane z SonyDodam, że w Euro nie przyjmą używanego TV od ręki. Możesz składać pisma, ale z tego, co wiem, szansa na wygranie jest iluzoryczna.
Kupować teraz dinozaura FHD, mając na YouTube mnóstwo rewelacyjnych filmów w 4K potraktuję delikatnie, jako rozrzutność. Za 2 lata nie będzie się chciało na niego patrzeć
Kupować teraz dinozaura FHD, mając na YouTube mnóstwo rewelacyjnych filmów w 4K potraktuję delikatnie, jako rozrzutność. Za 2 lata nie będzie się chciało na niego patrzeć