No i minęły dwa tygodnie z Sony
Po tym czasie jedno wiem na pewno...brakuje juz cali...tzn przydało by sie juz powyżej 60"
oko szybko się przyzwyczaja, a pomyslec ze do niedawna i przez ponad 8lat wisial tv 40"
Samsung 40" poszedł do sypialni i pewnie przez jeszcze dobrych kilka lat będzie służył. A jesli chodzi o tego Samsunga to ciągle nie mogę się nadziwić hak świetny ma obraz a to technologia z przed żadnych kilku lat. Wczoraj oglądałem mecz na nsport+ i nie ma mowy by na tym tv byl jakiś clouding czy blandung oraz brak plynnosci...jedynie wielkość 40" to juz nie do salonu ale w sypialni w sam raz (wczesnej byl 32").
Wracając do Sony to wrażenie ciągle podobne. Android bez większych problemów. Jedynie czasami gubi siec wifi i by wrócili do normy musze resetować tv (ale nie z wtyczki tyko przyciskiem na tv).
Jakos obrazu dla.moich oczu bez zmian tzn wiecej niż poprawny ale czerń to wiadomo...jak to IPS i lepiej nie będzie.
W grach na konsoli tv tez sprawuje sie dobrze.
Gdybym miał możliwość kupna do 5000zl cos lepszego to pewnie bym to zrobił (jeszcze jest 2tyg na zwrot) ale jakos nie widzę konkurencji na chwile obecną. Owszem jest 58dx750 i 55ks7000...tyle ze ten pierwszy ma firefoxOs a drugi nazbyt często wadliwy i jest ryzyko.