Leeonsjo napisał:...Tak każdy woli nowe bo jak sprzedajesz to podejzane ,czemu nie chce?Jak takie dobre.Pozdro...
Jak ma mozliwosc porownac "nowe ze starym" i wszystko widac jak
"na dloni" to sam zadecyduje, chyba ze jest "slepy i glupi"
Leeonsjo napisał:...Tak każdy woli nowe bo jak sprzedajesz to podejzane ,czemu nie chce?Jak takie dobre.Pozdro...
marek301 napisał:Nastepny "plus" projek chodzi w "klimatyzowanej obudowie"
zero jakiegokolwiek kurzu.
Kolejny "plus" to zasilanie "od fabryki" przez UPS On-Line -pelna sinusoida
marek301 napisał:Gwara to faktycznie "srodek uspakajajacy" pozwalajacy np.
sprzedac proja na 3 miesiace przed uplywem gwarancji.
Jest jednak jeden warunek: musi to byc "firmowy projek"
np: "EPSON", "SANYO" czy "PAN SLONIK" !!!
a nie jakies "tanie bazarowe podroby" !!!
Ultro napisał:...Może coś ci się obiło o legendarnej awaryjności modelu AX 100 i AX 200? nie? hmm, a może coś słyszałeś o serwisie panasonic? ...
gadulinho napisał:Może zrobisz zdjęcie tego zestawu i zaprezentujesz nam ?
Stawiam na to ostatniewiatrak napisał:A jak działa klimatyzacja? Obieg chłodniczy ze sprężarką, obieg chłodniczy eutektyczny czy ogniwa Peltiera?
A może butla z ciekłym azotem?
wiatrak napisał:A jak działa klimatyzacja? Obieg chłodniczy ze sprężarką, obieg chłodniczy eutektyczny czy ogniwa Peltiera?
A może butla z ciekłym azotem?
Wiatrak ....wiatrak napisał:Free cooling? No to nie tak różowo z kurzem...
wiatrak napisał:Aha.
Ale bez sprężarki? Bo klatka cicha miała być... Czyli układ eutektyczny.
Tak czy siak, gdzieś musi być śmigiełko, które odprowadzi odebrane w parowniku ciepło do otoczenia. Śmigiełko=decybele...
Chyba że skraplacz ma duuuży radiator, ale bałbym się do takiej klatki wkładać proja...
przemosemi napisał:czesc kusior
posiadam empeka juz 2 lata i jestem z niego zadowolony choc juz powoli mysle o zmianie.Ale puki to nastapi staralem sie optymalnie wykorzystac potencjal tego projektora, pierwsze co wymagalo zmiany to ustawienie opcji podaje po kolei menu angielskie
menu-image-advenced- dvi video level - zmien na extended
uzyskasz dzieki temu wiecej szczegolow w ciemnych obszarach, podobny obraz uzyskasz wlanczajac opcje epson super white na on , sprawdz i podziel sie uwagami pozdrawiam i moze inni tez sie wypowiedza ?
kusior napisał:Włączyłem też Auto Iris, nie wiem czy dobrze ale non stop coś w proju się ustawia,mam nadzieję że nie skraca ta funkcja życia lampy.
Moim skromnym zdaniem każdy kto poraz pierwszy zainstaluje projektor będzie powalony obrazem i nie ma znaczenia czy to będzie benq,panas czy epson.