wiem dobrze co epson wprowadza . sanyo wprowadza 1 -hd ready i bedzie to pewnie ostatni model tej technologii.Bambolo82 napisał:Teraz wchodzi nowe 5 modeli Epsona i żaden nie jest już HD-Ready. Wszystkie są już Full-HD.
Na gwiazdkę będą projektory Full HD w okolicach 4000 zł, a może nawet taniej, bo na taką cenę jest największy popyt.
Gwara to faktycznie "srodek uspakajajacy" pozwalajacy np.Bambolo82 napisał:...W każdym razie uczulam Ciebie i innych na tą kwestie, bo uważam że może okazać się ona ważna na wypadek - ODPUKAĆ - jakiś kłopotów ze sprzętem lub plajty sklepu internetowego...
Fanek, jak juz ma byc "tak super tanio" to widzialem w roznychFanek napisał:... jeśli masz pisać takie rzeczy to lepiej nic nie pisz, najtańszy full hd epsona tw1000 może zejdzie do 4000zł, ale napewnon rzaden z nowych modeli nie bedzie po tyle...
Powtórka z innego wątku:Fanek napisał:......znasz jakieś sklepy internetowe w Gdańsku ?
ja nie mowie o antrapach projektrow hd, ja gram w Twojej druzynie i mam ten sam cennik co Tymarek301 napisał:Fanek, jak juz ma byc "tak super tanio" to widzialem w roznych
sklepach "atrapy HD projow"
Drogi i przesympatyczny !!! kolego, jestes ostatnia osoba,Fanek napisał:ja nie mowie o antrapach projektrow hd, ja gram w Twojej druzynie i mam ten sam cennik co Ty
a ta dygresja to nie do mnie Marek :>
wiatrak dzieki za linki