Im większy gościu płaci abonament, tym bardziej zajadłym zwolennikiem jest danej platformy.
Przecież nikt nie chce przyznać, że ma szmirę nie wartą funta kłaków, a płaci za nią więcej niż Niemiec czy Francuz, którzy zarabiają kilka razy więcej niż on!!!
Jak ktoś chce bulić, niech buli. Ale niech się nie łudzi, że buli za coś dobrego.
Buli za złudzenie, że ma coś fajnego. A ma generalnie szit.
1. Bo nie uprawiam kryptoreklamy.1.dlaczego nigdy nie klikasz o jaki ten twój tuner wypasiony chodzi,
2.o jaki ten twój tv skalibrowany i wypasiony chodzi,
3.jaka to platforma
4.może my tu debatujemy a ty poprostu masz szit w domu a nie sprzęt
5.zostaje cyfra+ stara
6.pokaż nam w dziale nasze zestawy swoje sprzęty-te drogie i wypasione
7.to może ci doradzimy jak to wszystko połączyć,może coś wymienić żebyś miał wreszcie komfort w oglądaniu,a nie ciągle narzekać.
8.Czekamy na fotki
A da się trochę większe to zdjęcie wkleić?
Przynajmniej się dowiedziałeś, że zamiast platformy cyfrowej masz sobie kupić płytę blu-ray i podczas oglądania pod żadnym pozorem nie jeść pizzy.Dajcie już spokój sp...liliście mi temat:banned:
:hihi:
ha ha dobre,ok już spokój.Niech mocny bitrate będzie z wami tzn z nami i z tobą lemilek też.Przynajmniej się dowiedziałeś, że zamiast platformy cyfrowej masz sobie kupić płytę blu-ray i podczas oglądania pod żadnym pozorem nie jeść pizzy.
przemko już wsio wiem.Karty są nadal parowane,kartę można kupić owszem śmiga na prywatnych tunerach za 300pln na 12miesięcy płatne z góry , ale tam nie zobaczysz animal planet hd itd,więc to odpada bo głównie na tych programach młodemu zależy,no fakt to połowa ceny więc cudów nie ma co oczekiwać.Dzisiaj chciałem tego mediaboxa łyknąc w zamian za turbodekoder i no problem,199pln ,nowa aktywacja,ale ale ten tunerek nima analogu audio i pizda,nie zamieniłem.Radia sporo z netu słucham z nc+ ,teraz optyk w hk zajęty przez Blu,można odłączyć i BLU po analogu a Mediaboxa po optyku,ale w planie PM 7004 a tam już optyka niet,i nie zamienię,a podoba mi się.:blagam:Wiesz ,to że enka parowała to nic dziwnego ,na dodatek drogo kosztowało wydanie nowej karty chyba 99zł .W przypadku obecnej nc+ chyba najbardziej rozsądne się wydaje kupno tunera na wolnym rynku
W ogóle n-boxy nie bardzo się udały ,są bardzo awaryjne ,trochę lepsze są tunery ADB dostępne w ofercie nnk /tnk HD - ale też mają pewne niedociągnięcia
Jeżeli brat jest zagranicą może warto wziąć ofertę pre-paid - Smart HD ,z Polski wystarczy zabrać samą kartę a na miejscu sobie kupić dowolny odbiornik z systemem Conax ,albo z Polski wziąć tuner razem z karta
Boże patrzysz a nie grzmisz,odgoń te słuchy bo może one- tylko za tobą chodzą,może coś lub ktoś cię prześladuje,idz do księdza,zapisz się na egzorcyzmy,poprostu zrób coś ze sobą,albo zejdz na ziemię,może zbyt dużo horrorów na dvd oglądasz...Nie będzie podwyższenia bitrate, będzie podwyższenie abonamentu. Jeśli zaś chodzi o inne zmiany w pewnej platformie z plusem, to chodzą słuchy, że wystarczy odebrać telefon od tej platformy, żeby wyrazić zgodę na przedłużenie abonamentu o kolejne 18 miesięcy oraz na podwyżkę abonamentu. Do tej pory wystarczało, że ktokolwiek odebrał telefon i się zgodził. Mogła być ciocia ze Zgierza, która przyjechała w odwiedziny lub sąsiad, który przyszedł pożyczyć flaszkę. Poza tym kanały gwarantowane to będą te, które są w naziemnej cyfrówce, reszta niegwarantowana. Za to gwarantowane będą reklamy i pikseloza.