viben za przeproszeniem czy ty jesteś tępy?
1.tak możesz nagrać darmowy NIEKODOWANY program i sobie go przerzucić - napisałem to już - naucz się czytać
2.płatne kanały i płatne platformy nie pozwalają na robienie niczego z materiałem który umozliwiają obejrzeć czy nagrać na dedykowanym urządzeniu
3.upc nie oferuje super wypasa tak jak i wielu innych dostarczycieli platform cyfrowych - albo to przyjmujesz albo szukaj sobie czegoś innego i NIE MARUDŹ - nikt ciebie nie zmusza do korzystania z upc
4.niektórzy oferuja karte wraz z modułem CI - NIEKTÓRZY
ten ferguson TO TUNER SATELITARNY - kumasz?czy masz problem z odróżnieniem go od dvb-c?
nagrany plik może mieć max 4 giga co znaczy że filmy będa w kawałkach a nie wiadomo czy automatycznie rozpocznie tworzenie nowego
kanały kodowane MUSZĄ mieć załadowana kartę co zapewne również SZYFRUJE NAGRANIE
nie wal mi tu opisami tylko sam sprawdź ok?
bo jak narazie to same brednie widzę
czepiamy sie szczegółów?człowieku ty nawet nie masz pojęcia o czym piszesz!!! znasz takie powiedzenie "diabeł tkwi w szczegółach" ???
ps.sory że sie uniosłem ale czasemręce opadaja jak proste rzeczy trzeba po raz 100 tłumaczyć
ps2.fakt upc mogłoby wprowadzic moduły CI - nie każdy potrzebuje zbędnej skrzynki no ale maja takie podejście a nie inne i albo to zaakceptujesz albo szukaj innego dostarczyciela...monopolu nikt tu nie ma
No cóż widzę, że przydało by Ci się parę lekcji czytania ze zrozumieniem. Nie musisz nic 100 razy tłumaczyć bo nie potrzebuję żadnych wyjaśnień od Ciebie. Skąd taka nerwowa reakcja? Masz udziały w UPC, czy jesteś na etacie?
Już w pierwszym poście napisałem, że rezygnuję z UPC więc nie potrzebuję doradcy, ani rad w stylu ".. albo to zaakceptujesz albo szukaj innego dostarczyciela". Co do monopolu to się nie zgodzę. UPC jest quasi monopolistą w zakresie TV kablowej. Dla większości użytkowników zmiana operatora kablowego jest możliwa tylko przez zmianę miejsca zamieszkania. Życzę powodzenia!