witam czy ma ktos zaklocenia na polsat hd ??? male pikselki wskakuja od czasu do czasu
obejrzałem całe Wydarzenia o 16.00 obraz czyściutki jak łza
witam czy ma ktos zaklocenia na polsat hd ??? male pikselki wskakuja od czasu do czasu
Witam wszystkich jako nowy user.
Faktycznie na Polsacie HD co pewien czas wskakują małe pikselki ale zdarza się to w sumie rzadko.
Witam wszystkich jako nowy user.
Faktycznie na Polsacie HD co pewien czas wskakują małe pikselki ale zdarza się to w sumie rzadko.
Czy komuś udało się zmieniać głośność telewizora pilotem od UPC (nagrywarka+hd)? Istnieje możliwość użycia przycisku tv na pilocie, ale kończy się to tym, że automatycznie wybiera mi źródło AV1, a nie zostaje na HDMI i tracę obraz :/
Ciekawe czy nowa oferta HD zostanie wprowadzona jeszcze przed świętami (byłaby miła niespodzianka) czy dopiero po. Niestety stawiam na to drugie... ale może brodacz coś więcej zdradzi na ten temat
brodacz zdradzi ale dopiero 01.04.
Jutro czeka nas w analogu zmiana czestotliwosci niektorych kanalow oczym brodacz pisal i media 2 dzis napisalo ,ale kanaly premium zostana wylonczone od 1 kwietnia tak przynajmniej pisze media 2.Wychodzi wiec ze jesli dojda 4 nowe kanaly HD z N-ki to bedzie w sumie ich w UPC 13,no ale licze nietylko na kanaly z -N-ki
potwierdzam, też na polsacie HD (to taki kanał emitujący 24 godziny na dobę reklamy co jakiś czas wyjątkowo przerywane filmem lub programem) mam piksele, średnio 5~8 razy na godzinę.witam czy ma ktos zaklocenia na polsat hd ??? male pikselki wskakuja od czasu do czasu
Dla "podtrzymania na duchu" abonentów UPC (i siebie także) pojawią się już pierwsze informacje na temat rewolucji HD w sieci Inea od 1 kwietnia. I tak powstaną trzy pakiety: Sportowy (Eurosport HD, Eurosport HD 2, Polsat Sport HD, nSport HD), dokumentalny (National Geographic HD, Wild HD, Discovery HD, Animal Planet HD) oraz Max (to wszystko co w dwóch pakietach plus: MTVN HD, TVP HD). Ceny: pakiety tematyczne po 10 zł, max - 25 zł.
Hmm, brzmi ciekawie - tylko czy to znaczy że co to obecnie jest HD pozostanie? Bardzo mi się podoba oddzielenie sportu od reszty - dzięki temu nie będę musiał wydawać kasy na tę nudę dla kibiców