A ile płacisz za usługi w Inei ?
Dobra, ślepy jestem Myślałem że to mowa o UPC
Co nie zmienia faktu, że byłoby super gdyby oddzielili sport od reszty kanałów HD...
A ile płacisz za usługi w Inei ?
Dobra, ślepy jestem Myślałem że to mowa o UPC
Co nie zmienia faktu, że byłoby super gdyby oddzielili sport od reszty kanałów HD...
Jak dla mnie to bedzie totalna porazka nie dosc ze place za max z nagrywarka i HD to jeszcze bede musial doplacac do tego . Troche to bez sensu , powinni pomyslec o starych klientach, ktorzy wydali kase na instalacje dekodera hd zeby miec wlasnie kanaly wysokiej rozdzielczosci niech zostawia nam te kanaly hd, a nowe ktore wejda powinny byc odplatne niewiem po 5 zl za kanal....pozdrawiam
No rzeczywiście. Chyba będę się musiał do nich przejść. To jest chore aby nowy klient płacił mniej niż stały.
No rzeczywiście. Chyba będę się musiał do nich przejść. To jest chore aby nowy klient płacił mniej niż stały.
Podaj zatem chodziarz jeden przykład z rynku telekomunikacyjnego, gdzie starzy klienci mają lepiej od nowych. Jakieś inne kablówki, a może operatorzy komórkowi ? Czy ktokolwiek z Was ma pakiet HD bez nagrywarki ? Czemu zatem uważasz, że dla nowych będzie taniej ?
Podaj zatem chodziarz jeden przykład z rynku telekomunikacyjnego, gdzie starzy klienci mają lepiej od nowych. Jakieś inne kablówki, a może operatorzy komórkowi ? Czy ktokolwiek z Was ma pakiet HD bez nagrywarki ? Czemu zatem uważasz, że dla nowych będzie taniej ?
Przykładem niech będzie sieć Orange kończy mi się umowa dzwoni konsultant z konkretną ofertą za konkretnie mniejsze pieniądze dodatkowo każda minuta o 1 gr. mniej w porównaniu do nowego abonenta dodatkowo + 2 razy więcej na cały okres trwania umowy + przeglądanie kilku portali internetowych za free.Podaj zatem chodziarz jeden przykład z rynku telekomunikacyjnego, gdzie starzy klienci mają lepiej od nowych. ?