balpio123 napisał:
Kris_H napisał:Witam
Mam Mediaboxa z HD (czarny Philips).
Zaobserwowałem w nim następujące błędy w działaniu.
1. Jak go wyłączę na noc to rano nie mogę go włączyć i muszę go zresetować wyłączając na moment kabel zasilania. (zgłosiłem to do UPC i podobno to powszechny problem i pracują nad tym
2. Jak wybieram w GUIDE a następnie ULUBIONE to najczęściej wyświetla sie miniprzewodnik a nie przewodnik po ulubionych
(aby wejść do przewodnika po ulubionych kanałach muszę tą operację powtórzyć około 3-5 razy)
Czy macie podobne problemy ?
plesniak napisał:A ja dzisiaj otrzymałem od UPC emaila (pytałem o nowe kanały HD):
"W odpowiedzi informuję, że UPC Polska zawsze była i jest zainteresowana ciekawymi programami telewizyjnymi dobrej jakości ."
jaroslawp napisał:Tak... "prowadzą rozmowy".
Z telewizją TRWAM też prowadzili rozmowy i co?
Zniknął najlepszy kanał rozrywkowy w tv
no coz upc zasze gada ze rozmowy zawsze trwaja ,ale puki co kanalow zadnych dobrych nowych niema.podobno zwiazani sa tajemnica i stad te ogolnikowe odpowiedzi,noi o nowym kanale dowiadujemy sie dopiero jak widzymy go na tv,mam nadzieje ze wedlug tego nieoficjanego infa pracownika upc na forum przynajmniej teraz dadza tvp sport.plesniak napisał:A ja dzisiaj otrzymałem od UPC emaila (pytałem o nowe kanały HD):
"W odpowiedzi informuję, że UPC Polska zawsze była i jest zainteresowana ciekawymi programami telewizyjnymi dobrej jakości - przede wszystkim takich programów oczekują nasi klienci. Obecnie prowadzimy rozmowy z różnymi nadawcami na rynku, nie możemy jednak na razie potwierdzić faktu ani daty wprowadzenia nowych kanałów. O wszelkich zmianach w ofercie programowej UPC będziemy informować na bieżąco."
balpio123 napisał:wedlug znow tylko nieoficjalnego info pracownika upc na jednym znanym forum tvp sport oraz jeszcze inne kanaly doloncza do upc do konca tego miesiaca.
PLinku napisał:Witam posiadam czrny dekoder z nagrywarką philipsa. Czy u was też się tak często wiesza tzn jak zrobie 3h przerwy w oglądaniu to już go niemoge włączyć i tylko reset pomaga. Rano potrafi się zegar zawiesić. Zauważyłem również że strasznie się grzeje do tego stopnią że aż się nie można dotknąć bo grozi to poparzeniem. Czy problem występuje tylko w dekoderach z nagrywarkami philipsa czy w tych bez nagrywarek również??
Panowie monterzy nie sa pracownikami UPC lecz firm podwykonawczych, więc nic im nie zrobią za gadanie bzdur. Chyba, że niedługo to 3 lata...ADBAR70 napisał:ostatnio był pan monter i technik u mnie w domku i powiedział że po primo te nasze dekodery hd podobno były w Czechach i sie nie sprawdziły dlatego trafiły do nas . Po drugie maja wprowadzic nowe dekodery hd bo z tymi sa problemy .Po trzecie juz nedługo w analogu ma zostac tylko 7 podstawowych kanałów reszty nie będzie . Ile w tym prawdy ? nie wiem przekazuję tylko to co powiedzieli mi Ci panowie fachowcy .