no ale wtedy byloby jeszcze mniej kanalow a itak bardzo wolno wlanczaja i od prawie roku zadnych konkretow do cyfrowej upc niedali.jaroslawp napisał:@balpio: Jaki wstyd?
Są chyba 3 albo 4 kanały sportowe w UPC.
Mogliby za to pousuwać kanały typu kuchnia.tv i te kilka kanałów "zone".
Kyniol_73 napisał:Mam do was pytanie o ta funkcjonalnośc. Kiedyś gdy chciałem nagrac serial mediabox pytał sie czy nagrawym ten odcinek czy wszystkie z tej serii. Od pewnego czasu pewnie po poprawkach softu, przestała mi ta funkcjonalnosc chodzić. Też tak macie czy po prostu teraz dziala to w jakimś magicznym widoku np. tylko 1 kanał albo trzeba kombinacje wprowadzic
plesniak napisał:Działa normalnie, nagrywam tak kilka seriali. W nagranych programach zakłada się katalog z nazwą serialu i po wejściu w katalog sa tytuły danego serialu. Nagrywam tą metodą Monka, 39 i pół, teraz albo nigdy i działa perfekcyjnie.
plesniak napisał:Działa normalnie, nagrywam tak kilka seriali. W nagranych programach zakłada się katalog z nazwą serialu i po wejściu w katalog sa tytuły danego serialu. Nagrywam tą metodą Monka, 39 i pół, teraz albo nigdy i działa perfekcyjnie.
szewol napisał:Zagadka pakietu za 20 zł wyjasniona.
To nie nowy pakiet, ale nowa promocja na pakiet Canal+.
Umowa 12 miesięcy - 20 zł miesięcznie zamiast 40 zł
Kyniol_73 napisał:Mnie tez dzialalo to do pewnego czasu. Pytanie kiedy tego monka zaczoles nagrywac ? jak miesiac temu to dzialalo dobrze. U mnie tez bylo ok ale od 2 tyg gdy chce nowy serial nagrać to nie pojawia mi sie ten monit z pytaniem : Chcesz nagrac tylko ten odcinek czy wszystkie odcinki z serii.