plesniak napisał:JDla zainteresowanych ostatnie pomiary oglądalności tvn warszawa.... 1000 widzów
zsoi3 napisał:no - zapewne TVP Sport czy inne kanaly mialyby zdecydowanie mniejsza ogladalnosc - dlatego UPC nie wprowadza ich do oferty...
he he a co z innymi kanalami,skad niekad wiadomo ze do tych swiat ma byc tvp sport i nietylko..a dosyc to dziwne i zadkosc unich ze ci to powiedzieli...ravel napisał:Dzisiaj dzwoniłem do UPC, powiedzieli, że od maja ma być nSport.
tvn warszawa mozna tez ogladac w innych miastach ale trzeba wtedy wybrac w dekoderze region dla warszawy,mamy wtedy tvn warszawa ale brak jest kanalow tvp.plesniak napisał:Jeszcze co do TVN Warszawa, moim zdaniem ten program powinien byc dostepny we wszystkich regionach. Jak UPC mnie zmusza do ogladania Silesia HD, to niech inni oglądaja TVN Warszawa, pomijam to że sa tam na prawdę niezłe programy które mogą zainteresować nie tylko osoby mieszkające w Warszawie, np. Goscie Goście, Błyskawicznhy program historyczny i inne. Czy mieszkańcy innych regionow mają cos czego ja naturalizowany warszawiak (Krakowskonowosądecki ) nie mogę oglądać? Czy jestem w czyms lepszy? Moim zdaniem to dyskryminacja ze względu na miejsce zamieszkania. Dla zainteresowanych ostatnie pomiary oglądalności tvn warszawa.... 1000 widzów
u mnie po 3 dniach wymienili taki wieszający sie na taki głośno chodzący .. pewnie pisze o rzeczach oczywistych ale czy tez macie wrazenie ze przycik standby na pilocie to po prostu przycik pokaz zegar? (wiem wiem dysk niby parkuje po jakims czasie jest zdziebełko ciszej no ale bez przesady wiatrak chyba nie musi cała dobe kręcić? z tym tez cos mogliby zrobic...mp_lasso napisał:Był dziś u mnie monter, wymienił mi mediabox hd, bo zawieszał się codziennie, a pewnego dnia po zawieszeniu już nie chciał włączyć się ponownie. Dowiedziałem się od niego, że 11 kwietnia ma pojawić się nowy soft, który ma likwidować problem z zawieszaniem się dekoderów.
plesniak napisał:moze w reginach konkretnych sa jakies wadliwe serie, ja Warszawa - dobry
Protoplastus napisał:Mam czarny mediabox około 5 tygodni. Niestety od około 2 tygodni co najmniej raz dziennie się wyłącza. W trakcie oglądania nagle się wyłącza i już . Trzeba poczekać parę minut i można go znowu włączyć. Najgorsze jest to, że potrafi się wyłączyć podczas nagrywania.
Może Ty jesteś z PiS-uplesniak napisał:Macie dziwne dekodery mój Czarny HD działa ok cicho, po wyłączeniu jest cicho, nie wiesza się.