handlowiecupc napisał:We wrześniu dojdzie hurtem kilka programów (w tym jeden będzie dużą niespodzianką).
A IO w Pekinie w TVP HD to coś czego nie warto puścić w kabel??
handlowiecupc napisał:We wrześniu dojdzie hurtem kilka programów (w tym jeden będzie dużą niespodzianką).
sebooh44 napisał:czy ktoś się orientuje jak to jest:
czy w UPC usługi są przypisane do osoby czy do lokalu?
chodzi mi o taki manewr:
chcę tvc na takich zasadach jak nowi klienci, tzn. płacić za 2 usługę 50% przez 12m-cy, a nie tak jak mi proponuja przez 6m-cy, a potem drożej
więc tak sobie kombinuję:
w związku z podwyżką cen w trakcie trwania umowy, mogę ją rozwiązać
(teoretycznie powinno się to odbyć bez żadnych kar dla mnie - jak to jest ktoś wie?)
ponieważ dla UPC nowy klient to taki, który przez ostatnie 3 m-ce nie miał z nimi żadnej umowy, opcja ponownego zawarcia umowy nie wchodzi w grę, musiałbym czekać
ale...
jeśli podpisze umowę inna osoba, ale na ten sam lokal? - teoretycznie nowy klient
czy ktoś już tego próbował
chcaiłem czegoś się dowiedzieć w BOK, ale tam same bystrzachy...
witamsebooh44 napisał:ale...
jeśli podpisze umowę inna osoba, ale na ten sam lokal? - teoretycznie nowy klient
1. usługa jest przypisana do osoby a nie lokalusebooh44 napisał:czy ktoś się orientuje jak to jest:
czy w UPC usługi są przypisane do osoby czy do lokalu?
chodzi mi o taki manewr:
chcę tvc na takich zasadach jak nowi klienci, tzn. płacić za 2 usługę 50% przez 12m-cy, a nie tak jak mi proponuja przez 6m-cy, a potem drożej
więc tak sobie kombinuję:
w związku z podwyżką cen w trakcie trwania umowy, mogę ją rozwiązać
(teoretycznie powinno się to odbyć bez żadnych kar dla mnie - jak to jest ktoś wie?)
ponieważ dla UPC nowy klient to taki, który przez ostatnie 3 m-ce nie miał z nimi żadnej umowy, opcja ponownego zawarcia umowy nie wchodzi w grę, musiałbym czekać
ale...
AHA ! I te ceny są gwarantowane na zawsze (nawet gdy umowa będzie bezterminowa)handlowiecupc napisał:llłó.,..5. jest teraz lepsza oferta (select+10Mb+tel=140 zł) i to dla wszystkich klientów z maxem 8 zł wiecej a z HD max to łacznie 168 zł + c+ i HBO 1 miech gratis
handlowiecupc napisał:AHA ! I te ceny są gwarantowane na zawsze (nawet gdy umowa będzie bezterminowa)
handlowiecupc napisał:1. usługa jest przypisana do osoby a nie lokalu
2. w jednym lokalu uługi mogą być tylko na 1 osobę
3. przepisanie na małżonka jest możliwe
4. zerwanie umowy po 6 m-cach jest karane
5. jest teraz lepsza oferta (select+10Mb+tel=140 zł) i to dla wszystkich klientów z maxem 8 zł wiecej a z HD max to łacznie 168 zł + c+ i HBO 1 miech gratis
No to uważnie przeczytaj regulamin promocji bo ci z cc lubią fantazjować (przecież ich nie ścigniesz).Glizda napisał:Ja zamówiłem dziś. Jestem klientem UPC od ok 7 lat ( nie wiem czy to ma znaczenie ) a umowa kończy mi się za miesiąc dopiero. Nie mniej jednak zadzwoniłem i powiedziano mi, że aktualnie promocja dla stałych klientów jest taka: ( mam i znów biore 3 usługi ) 3 usługi ( Net 10 mega, telefon non-stop czy jakos tak , pakiet max HD )- 1 gratis na czas trwania umowy tj. 12 miesięcy. Abonament 189 zł + koszt instalacji ( czyt. dekodera i chyba kabla hdmi ) 100 zł. Nie muszę czekać aż moja obecna umowa dobiegnie końca.
Pani mi powiedziała , że te promocje i zasady dla stałych i nowych klientów się zmieniają cały czas więc trzeba to śledzić i absolutnie nie sugerować się tym co było miesiąc temu.
Edit:
Te zniżki 20% zamiast promocji 3 usługi w cenie 2 sa aktualnie tylko dla Nowych klientów. To co ja robię, fachowo zostało nazwane "migracją do systemu cyfrowego ".